Završile su Pučke misije u našoj župi

Objavljeno   

Završile su Pučke misije u našoj župi

U srijedu 22. ožujka u našoj župi bio je zadnji dan Pučkih misija ili Korizmene duhovne obnove koju je predvodio o. Zvonko Šeremet.

Cijelo jutro bio je na raspolaganju za razgovore i svetu ispovijed kao i dio popodneva.

U 18 sati slavio je svetu misu u zajedništvu s župnikom Lukom Blaževićem i vojnim i policijskim kapelanom u Gospiću vlč. Ivanom Blaževcem.

U svojoj propovijedi progovorio je kako trebamo biti sol zemlje i svjetlo svijeta. Trebamo biti pravi kršćani koji se ne bojimo ničega jer tada će i drugi u nama moći vidjeti Isusa. Trebamo odbaciti sve ono što ne valja i prihvatiti Isusa u svoj život i uvijek ići s njime. Kada mu se potpuno predamo, On je s nama.

Na kraju svete mise župnik preč. Luka Blažević zahvalio je svim vjernicima na ustrajnosti pohađanja ovih Pučkih misija kao i predvoditelju o. Zvonku Šeremetu.

Pater Zvonko je također izrazio zadovoljstvo boravka u našoj župi. Rekao je na kraju da trebamo moliti za svoje svećenike, a oni će moliti za nas jer Crkva treba svete svećenike koji uvijek stoje uz svoje vjernike.

Iza svete mise misionar Zvonko susreo se s mladima naše župe. Vjerujemo da su puno mogli čuti i naučiti.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se