Blagoslov traktora i poljodjelaca

Objavljeno   

Blagoslov traktora i poljodjelaca

Na 2. vazmenu nedjelju 23. travnja 2017. g. ili na Nedjelju Božanskog milosrđa ili Bijelu nedjelju nakon svete mise u 11 sati u našoj župi bio je blagoslov traktora i poljodjelaca.

Ove nedjelje su tako neki vjernici zamijenili svoje prijevozno sredstvo do crkve. Umjesto autima došli su traktorima i parkirali ih pokraj crkve na parkiralištu.

Za traktor možemo reći da je instrument pomoću kojeg si svi poljodjelci pomažu i olakšavaju sebi u radu i stjecanju svojih dobara na njivama. Blagoslov je svakako dobar je štiti od nesreća koje se znaju dogoditi.

Na blagoslovu se okupilo dvadesetak traktora i njihovih vozača tj. poljodjelaca. Nakon blagoslova svi prisutni su dobili prigodne naljepnice sa današnjeg događaja koje su s veseljem zalijepili na svoje traktore.

U Pastoralnom centru je uslijedilo kratko druženje uz pečenku koju su organizirali sami poljodjelci koji su sudjelovali na blagoslovu.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se