Posjet dječjeg zbora iz župe bl. Ivana Merza iz Španskog

Objavljeno   

Posjet dječjeg zbora iz župe bl. Ivana Merza iz Španskog

U subotu 27. svibnja 2017. godine našu župu posjetio je dječji zbor župe bl. Ivana Merza iz Zagreba (Špansko-Oranice) sa svojim župnikom vlč. Darkom Bručićem Pavukom, voditeljicom zbora Renatom Škrnjug, animatorima i roditeljima.

Kako bi povezali Gospu i sv. Josipa na svom jednodnevnom duhovnom izletu najprije su posjetili svetište Majke Božje Krasnarske u Krasnom gdje su slavili svetu misu koju je animirao pjevanjem dječji zbor. Nakon svete mise posjetilo se utočište medvjeda u Kutarevu.

U Lički Osik i u crkvu sv. Josipa stigli su oko 14 sati gdje je njima bio pripremljen ručak. Nakon ručka lijepo je bilo vidjeti djecu (njih 65) kako se igraju u župnom dvorištu.

Prije svog polaska za Zagreb najmanji su domaćinima zahvalili pjesmom, a svi su za poklon dobili sličicu naše župe s molitvom sv. Josipu.

Vjerujemo da će ovo njima ostati u lijepom sjećanju.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se