TREĆA VAZMENA NEDJELJA

Objavljeno   

TREĆA VAZMENA NEDJELJA

U OVOM TJEDNU SLAVIMO:

PON 16 Josip Benedikf L; Bemardica

UTO 17 Rudolf, Robert; šimun; Anicet

SRI 18 Euzebije; Anastazije

ČET 19 Konrad; Ema; Rastislav; Marta

PET 20 Marcijan, Teotim, Vilim

SUB 21 Anzelmo; Goran

NED 22  4. Uskrsna.DOBRI PASTIR, Soter i Kajo; Teodor

 

Sljedeće nedjelje svete mise su redovito u Ličkom Osiku u 9 i 11 sati. Prije mise u 10 sati je proba zbora. Svi se mogu priključiti. Mjesta na koru ima.

Sljedeća nedjelja je nedjelja Dobrog Pastira kada posebno molimo za duhovna zvanja. Molimo zato ovog tjedna intezivnije za naše svećenike i nova duhovna zvanja jer žetva je velika, a radnika malo.

Nakon svete mise sljedeće nedjelje biti će blagoslov traktora i poljodjelaca iza crkve.

U srijedu svoj susret ima molitvena zajednica u 19 sati.

Vjeronauk za sakramente je redovito. Prvopričesnici u utorak. U 17 sati 2. razred, a u 17:30 treći razred. U četvrtak u 17 sati ima sedmi razred, a u 17:30 osmi razred.

U subotu svoj godišnji susret na Udbini imaju svi zboraši naše biskupije. Mole se zboraši da se jave do srijede kako bi se mogao organizirati prijevoz.

U srijedu 25. travnja slavimo sv. marka u Budaku. Svečana sveta misa je u 17 sati.

U četvrtak 26. travnja u našoj župi biti će Tribina. ovog puta gost predavač je Anto Kovačević koji će ujedno predstaviti svoju knjigu Čovjek i njegova sjena. U predstavljanju knjige također će sudjelovati njegova sjena Željko Kekić Pauk.

U subotu 28. travnja naša župa slavi sakrament Potvrde. Sakrament će podijeliti biskup u miru dr. mile Bogović.

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se