DVADESET I SEDMA NEDJELJA KROZ GODINU

Objavljeno   

DVADESET I SEDMA NEDJELJA KROZ GODINU

U OVOM TJEDNU SLAVIMO:

 7 P   BDM od Krunice, Ruža, Rozalija
 8 U   Šimun, Demetrije, Zvonimir, Hugo  > RH
 9 S   Dionizije, Ivan Leonardi, Sara, Denis, Valter
 10 Č   Danijel, Franjo Borgia, Darija, Angela
 11 P   Ivan XXIII. papa, Emilijan, Milan
 12 S   Serafin, Maksimilijan, Velibor, Roman
13 N   28. NEDJ KROZ GOD; Eduard, Hugolin

Sljedeće nedjelje 13. listopada sjećamo se žrtava Široke Kule i okolice. Tom prigodom sveta misa će se slaviti za sve žrtve u crkvi sv. Mateja u 11 sati. Prije svete mise biti će molitva kod spomenika žrtvama i komemoracija. Svečanu svetu misu predvodit će mons. dr. Juraj Batelja, postulator kauze za proglašenje svetim bl. Alojzija Stepinca.  Misa u 9 sati je u Ličkom Osiku.

U petak u podne polazimo na hodočašće u Međugorje. Autobus polazi iz Naselja u podne, skuplja hodočasnike do Gospičkog kolovodvora.

U utorak 8. listopada na Dan neovisnosti u Područnoj školi u Širokoj Kuli biti će prikazan dokumentarni film Kula smrti u 15 sati. Projekcija filma biti će još u četvrtak u Kinu Korzo u 19:30 sati.

Djeca koja se pripremaju za sakramente pozivaju se ovaj tjedan na molitvu krunice i župni vjeronauk. Krizmanici ponedjeljkom u 16:30, a pričesnici u srijedu u 16:30 sati.

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se