Samostan karmelićanki u Gospiću uskoro pod krovom

Objavljeno   

Samostan karmelićanki u Gospiću uskoro pod krovom

U tišini i bez puno pompi bez prekida traju radovi na na samostanu časnih sestara Karmelićanki u Gospiću. Potvrdio nam je to biskupijski kancelar preč. Mišel Grgurić.

-Radovi idu dobro i izvođač građevinsko poduzeće „AB gradnja“ d.o.o. za građenje i inženjering iz Karlovca sada su nadomak krovišta. Prema planovima samostan bi trebao biti završen do 1. prosinca ove godine, potvrdio nam je Mišel Grgurić.

Samostan časnih sestara Karmelićanki gradi se na terenu u  gospićkoj Žabici ukupne površine od  8.157 m2 prikladnom za gradnju objekta takve namjene. Ukupna vrijednost radova procijenjena je na  14.548.683,25 kuna s PDV-om.

Svi koji žele te su u mogućnosti mogu svoj dar za izgradnju samostana ostaviti u župnom uredu ili nakon svetih misa u sakristiji. Bog sve vidi i obilato će nagraditi svakog darivatelja.

Izvor: Gspress

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se