DVADESET I PETA NEDJELJA KROZ GODINU

Objavljeno   

DVADESET I PETA NEDJELJA KROZ GODINU

U OVOM TJEDNU SLAVIMO:

PON 19Januarije;Teodor; Željko
UTO 20Andrija Kim; Svjetlana; kv.
SRI 21Sv. Matej ap, i ev.; Matko
ČET 22Toma Vilan.; Bl. Ivan Mendez
PET 23Otac Pio; Lino; Tekla; Sofija
SUB 24Gospa od Otkup.; Rupert
NED 25 26. KROZ GOD. Aurelija; Zlata; Rikarda

 

U srijedu župa sv. Mateja u Širokoj Kuli slavi svog nebeskog zaštitnika sv. Mateja. Svetu misu u 18,00 sati u crkvi sv. Mateja u Širokoj Kuli predvodi vlč. Mario Mršić iz Zadra, a rodom je iz Biograda na moru. Na kraju svete mise podijeliti će svoj mladomisnički blagoslov.

U nedjelju sveta misa u 11,00 sati slavi se u crkvi sv. Mateja u Širokoj Kuli. U Ličkom Osiku svete mise nema. Misu predvodi i propovijeda župnik iz župe Travno iz Zagreba vlč. Darko Bručić Pavuk. On će stići u naše župe sa svojim župljanima.

Župnik preč. Luka Blažević poziva HKUD Široka Kula da u narodnim nošnjama uzveliča sveto misno slavlje. Nadamo se i lijepom vremenu tako da se pozivaju ljudi dobre volje da pripreme koju čašicu rakije ili koji kolač kako bi se svi zajedno mogli podružiti nakon svete mise kod crkve.

Ovaj tjedan u našu crkvu sv. Josipa stiže novi sedes ili stolice za svetište kod oltara. Također smo počeli s uređivanjem prostorom oko crkve. Planirana je nova ograda itd. Ako netko može pomoći svojim prilogom, hvala mu!

U sakristiji ili u župnom uredu možete nabaviti nove katoličke kalendare za sljedeću godinu.

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se