Poziv na susret Biskupijskog zbora mladih

Objavljeno   

Poziv na susret Biskupijskog zbora mladih

Kao što  je već poznato 4. svibnja sljedeće godine u našoj Biskupiji, u gradu Gospiću, održat će se Susret hrvatske katoličke mladeži. Budući da ovaj susret zahtjeva veliku organizaciju na različitim poljima potrebna nam je pomoć i svećenika i vjernika laika. Središnji događaj SHKM-a biti će svečano misno slavlje na gospićkom gradskom stadionu Balinovac. Kako to priliči pod misnim slavljem trebao bi pjevati zbor mladih naše Biskupije kojega u ovom trenutku nemamo ali nam je želja osnovati Biskupijski zbor mladih koji će pjevati pod misnim slavljem tog velikog događaja i uz Božju pomoć nastaviti djelovati nakon SHKM-a na različitim biskupijskim događajima.

Vjerujemo da postoje u našim župama zborovi mladih koji se mogu uključiti, ali također da ima mladih osoba koje su talentirane i imaju glazbenog sluha te će se rado uključiti u djelovanje Biskupijskog zbora mladih. Prvi susret Biskupijskog zbora mladih biti će u pastoralnom centru župe Otočac u utorak 23. svibnja 2023. u 18.30 sati, kojeg će voditi  preč. Josip Šimatović i o. Marko Maglić.

Mladost i radost su neodvojive i prožimlju se glazbom. Stoga pozivamo sve mlade da se priključe zboru, te svojim talentima upriliče geslo susreta “Raduj se za svoje mladosti!” (usp. Prop 11, 9).

 

GSB

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se