DEVETNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU

DEVETNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU

U OVOM TJEDNU SLAVIMO:

PON 14Maksimilijan Kolbe
UTO 15VELIKA GOSPA
SRI 16Stjepan Ugarski; Rok
ČET 17Hijacint; Liberat; Miron
PET 18Sv. Jelena Križarica
SUB 19Ivan Eudes; Ljudevit; Tekla
NED 20 20. KROZ GOD. Bernard iz Clarvauxa; Samuel

 

U ponedjeljak je sveta misa u našoj župi u 9,00 sati.

U utorak slavimo Veliku Gospu. Mnogi će hodočastiti u marijanska svetišta pa tako možete i vi. Naše najbliže je u Klancu. Svete mise su u 9, 11 i 18 sati. 

Proslava na Krasnom je prema sljedećem rasporedu. Uočnica proslave Velike Gospe 14. kolovoza,  započeti će prilikom za ispovijed u 18 sati, dok će pobožnost Križnog puta započeti u 19 sati. Nakon pobožnosti slijedi misa bdijenja u 20 sati koju će predslavit o. Anto Knežević, župnik u Gospiću. Proslava se nastavlja Euharistijskim klanjanjem odmah nakon svete mise. Na dan proslave Uznesenja Blažene Djevice Marije 15. kolovoza, prilika za ispovijed biti će od 7:30, dok  će svečana misa koju predvodi biskup mons. Zdenko Križić započeti u 11 sati. Poslije svete mise biti će prilika za blagoslov nabožnih predmeta. Misu u 16 sati predslavit će vlč. Kristijan Zeba.

U petak kada slavimo Jelenu Križaricu sveta misa je u 9,00 sati.

Sljedeće nedjelje sveta misa je redovito u 11,00 sati.


 

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se