DVADESET I PRVA NEDJELJA KROZ GODINU

DVADESET I PRVA NEDJELJA KROZ GODINU

U OVOM TJEDNU SLAVIMO:

PON 28Augustin; Tin; Gustav
UTO 29Glavosijek Ivana Krstitelja
SRI 30Feliks i Adaukt; Gaudencija
ČET 31Rajmund, Rajko; Optat
PET 1Jošua, Siksto, Terencije, Verena, Viktor
SUB 2Kalista; Severina; Divna; Veljka
NED 3 22. KROZ GOD. Grgur Veliki; Grga; Gordana

 

U ovom tjednu svete mise su ujutro u 8 sati, a u subotu u 9 sati.

Od sljedeće nedjelje svete mise su u našim župama u 9 i 11 sati. Pošto je prva nedjelja u mjesecu, sveta misa u 9,00 sati slavi se u crkvi sv. Mateja u Širokoj Kuli, a u 11,00 sati u Ličkom Osiku.

Sljedeće nedjelje naša župa hodočasti u Ludbreg u svetište Predragocjene Krvi Kristove na Svetu nedjelju. Svečanu koncelebriranu svetu misu u 10,00 sati predvodi krčki biskup mons. Ivica Petanjek u zajedništvu sa svečenicima i biskupima. Autobus kreće iz Gospića u 6,00 sati. Nastavlja prema Ličkom Osiku, Naselju i Perušiću. Cijena hodočašća je 25 €. Prijaviti se još uvijek možete u župnom uredu ili nakon svetih misa jer ima još nešto slobodnih mjesta u autobusu.

Najavljujemo hodočašće na Udbinu na Dan hrvatskih mučenika 9. rujna.

U subotu 23. rujna je u Smiljanu Biskupijski susret mladih. Mladi se mogu prijaviti župnicima ili u župnom uredu.

Od ove nedjelje s nama je preč. Nikola Turkalj kojeg je otac biskup dodijelio našem župniku Luki na ispomoć te je u službi naslovljen kao sužupnik. Želimo mu da se lijepo osjeća u našim župama za vrijeme povjerene mu službe, a dragi Bog neka vodi obojicu svećenika u brizi za povjerene mu vjernike sve na veću slavu Božju.

 

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se