DVADESET I TREĆA NEDJELJA KROZ GODINU

Objavljeno   

DVADESET I TREĆA NEDJELJA KROZ GODINU

U OVOM TJEDNU SLAVIMO:

PON 11Proto i Hijacint; Helga
UTO 12Ime Marijino; Dubravko
SRI 13Ivan Zlatousti; Zlatko; Ljubo
ČET 14Uzvišenje sv. Križa
PET 15BDM žalosna, Dolores
SUB 16Kornelije i Ciprijan; Eufemija
NED 17 24. KROZ GOD. Rane sv. Franje; Robert B.

Svakog dana ovog tjedna osim subote svete mise su u župnoj kapeli u 8,00 sati. Nakon mise prilika je popiti kava sa našim župnicima.

Sljedeće nedjelje je Katehetska nedjelja u našoj župi. Svete mise će se slaviti u 9,00 i 11,00 sati. Na svetu misu u 11,00 sati pozivaju se svi vjeroučenici, a pogotovo djeca 2., 3., 7. i 8. razreda. Nakon svete mise drugaši i sedmaši će uzeti prijavnice za sakramente.

U četvrtak župni blagdan slavi župa Perušić. Svete mise su u 11,00 i 17,00 sati.

Ove subote u samostanu časnih sestara u Gospiću na svetoj misi u 11,00 sati s. Gabrijela polaže doživotne zavjete. Svi ste pozvani sudjelovati na ovoj velikoj svečanosti. 

U subotu 23. rujna u Smiljanu se održava Biskupijski susret mladih. Okupljanje je u 9,30 i nakon toga počinje program. Za mlade je osiguran ručak i radionice. Ovim susretom se počinjemo pripremati za Susret hrvatske katoličke mladeži 4. svibnja 2024. godine koji će se održati u Gospiću.

Nakon svetih misa ili u župnom uredu možete nabaviti nove katoličke kalendare za 2024. godinu kao i ostali katolički tisak.

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se