Wir helfen Menschen

Objavljeno   

Humanitarna udruga „Humanitäre Hilfe Overath e.V“ – Wir helfen Menschen, iz Njemačke je 29. svibnja 2014.god. sa pet punih šlepera stigla u Gospić.

To je hvale vrijedna akcija kojom ordinira gospodin Norbert Kuhl u suradnji s ravnateljem biskupijskog Caritasa Gospićko-senjske biskupije vlč. Lukom Blaževićem.

Ta suradnja traje više od 8 godina. Na ovaj način oni pokazuju svoju ljubav prema potrebitima. U ovu akciju su se uključili svi, od volontera Caritasa, župljana župe Lički Osik, pa sve do Hrvatske vojske koja je svojim radom pomogla istovariti teret u skladište biskupijskog Caritasa.

Za biskupijski Caritas je stigla je medicinska oprema(kolica, hodalice,…), kompjutori, sanitarije, vatrogasna oprema, namještaj, roba itd.

Kasnije će to Caritas raspodijeliti svima onima koji su zatražili pomoć i koji su potrebiti. Od cijele ove pomoći što će biti potrebno, ako je korisno za poplavljena područja u Slavoniji, Caritas će to rado proslijediti.

 

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se