Duhovna obnova Zajednice karmelskih vjernika laika BSI

Duhovna obnova Zajednice karmelskih vjernika laika BSI

Ovoga vikenda u našem Pastoralnom centru duhovnu obnovu je imala Zajednica karmelskih laika BSI (Božanskog Srca Isusova).

Na duhovnoj obnovi je sudjelovalo trinaest vjernika laika BSI. U subotu im se pridružio svećenik don Anton Šuljić. Uz vjernike laike duhovnoj obnovi je prisustvovao bogoslov Stjepan Jakopović i s. Marina koja je i predvodila dijelove duhovne obnove uz don Antona.

Ovo je zajednica vjernika laika pridruženih članova redovničke zajednice sestara Karmelićanki Božanskog Srca Isusova. Biti pridruženi član znači biti dionik milosti i karizme Karmela Božanskog Srca Isusova i kao laik je živjeti u ovome svijetu. Otvoreni Karmel BSI povezuje kontemplativni (molitveni) i aktivni (apostolski) život po uzoru utemeljiteljice bl. Marije Terezije od sv. Josipa.

Neka im boravak u srcu Like i ova duhovna obnova bude poticaj na što apostolskiji i molitveni život u svakodnevnom hodu i poslovima na kojima se nađu.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se