Svrha našeg Pastoralnog centra

Objavljeno   

Uz Božju pomoć kada se radovi privedu kraju, Pastoralni centar želimo aktivirati da u njemu budu razne aktivnosti kao na primjer: sportske aktivnosti djece i mladih, razna savjetovališta za potrebe braka i obitelji, odgoja djece, sudjelovanja i suzbijanja ovisnosti o alkoholu, drogama i drugim opojnim sredstvima, organizirano provođenje slobodnog vremena osoba s invaliditetom, djece, mladih, starih i nemoćnih osoba, te psihički bolesnih odraslih osoba, pomoć u kući starijim i nemoćnim osobama, zdravstvena, socijalna i humanitarna pomoć osobama u stanju socijalne potrebe, predlaganje, poticanje i usklađivanje drugih aktivnosti u području socijalne skrbi i promicanje kvalitete života u svim njenim segmentima, djece, mladih, obitelji, starih i nemoćnih.

Svaki Pastoralni centar je bogatstvo za župu u kojoj se nalazi. Tako je i on za nas od velike važnosti jer će se u njemu djelovati u raznim segmentima koji su nabrojani. Svatko može pridonijeti na svoj način da Pastoralni centar zaživi punim plučima, a svakome na pomoći koju je uputio jedno veliko HVALA!

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se