Naša Milica uvijek vedra i nasmijana

Objavljeno   

Rijetki su oni koji su došli u župu sv. Josipa na Ličkom Osiku, a da nisu sreli Milicu. Za nju se naime može reći da je dobri duh župnog ureda, uvijek vedra i nasmijana. Svakome će s velikom radošću ispisati krsni list ili bilo koji drugi dokument te nakon toga župnik samo treba potpisati, ili ako treba čekati župnika skuhat će i kavu. Znamo samo da voli prespavati malo duže pa kada krećemo na hodočašća, kada stiže autobus, stiže i Milica. Premda, šalu na stranu, u zadnje vrijeme se popravila pa stigne i prije busa.

Mnogi su se uvjerili i u njezine kuhinjske vještine sa kojima dosta često zna iznenaditi samog župnika, ali i sve ostale koji se nađu u to vrijeme u župnom dvoru. Što reći, jednostavna, pobožna i požrtvovna žena, majka troje djece. Tako svake nedjelje rado sudjeluje u pjevanju u župnom zboru kao i u svim drugim aktivnostima župe.

Živila ti nama Milica još sto godina te samo nastavi u svom predanom radu u Crkvi i gdje god se nađeš.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se