Skupljanje krumpira za naša sjemeništa

Objavljeno   

U srijedu 15. listopada u našoj župi počela je akcija skupljanja krumpira, ali i svih ostalih jesenskih plodova za naša sjemeništa u Rijeci i Zadru.

Kroz ovu akciju, nastoji se i materijalno pomoći sjemeništima, ali i među vjernicima buditi svijest odgovornosti za duhovna zvanja u toj Biskupiji. Znamo i sami da nedostaje svećenika u našoj Biskupiji. Molimo zato za duhovna zvanja. To je veliko bogatstvo za svaku župu.

U skupljanju krumpira i ostalih plodova svi vjernici su se lijepo odazvali i radosno čekali župnika da dođe po njih. Sakupljalo se duž cijelu našu župu: Budak, Mušaluk, Stari Lički Osik, Široka Kula, naselje na Ličkom Osiku...

Svima koji su darovali krumpir ili neki drugi plod jeseni, kao i svima onima koji su pomogli u skupljanju neka je jedna velika hvala. Hvala i svima onima koji su u svome domu pripremili kratku marende. Dragi Bog to sve vidi te će svakoga obilno nagraditi.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se