4. DEVETNICA "Srijedom postimo, u ljubavi rastemo i Bogu se molimo"

Objavljeno   

U srijedu 19. studenog 2014. godine 4. devetnicu do Božića pod nazivom "Srijedom postimo, u ljubavi rastemo i Bogu se molimo" predvodio je kancelar Gospićko-senjske biskupije vlč. Marinko Miličević.

Ova devetnica molila se posebno za sve žrtve Vukovara. Moglo se vidjeti jučer kako su svi bili ujedinjeni oko žrtve Vukovara i posjetili grad HEROJ. Današnja devetnica samo je nastavak toga. Počela je molitvom Slavnih otajstava nakon koje je slijedilo euharistijsko slavlje i klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom.

U klanjanju je svatko imao priliku osobno se pomoliti za svoju nakanu. Molilo se za sve žrtve, da nađu mir u Gospodinu, za djecu, za obitelji, učitelje u školama, vjeroučitelje i za nova svećenićka zvanja u našoj biskupiji. Nedostaje svećenika pa molimo za njih.

Pjevanje na devetnici predvodila je Lidija Njari. Treba i pohvaliti naše ministrante koji redovito poslužuju kod oltara. Molimo i za njih jer možda se u njima krije duhovno zvanje!

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se