Ljubav prema Božićnim pjesmama

Objavljeno   

Ljubav prema Božićnim pjesmama

U večeri pred krštenje našeg Gospodina Isusa Krista , 10. siječnja 2015. godine, u Gospićkoj katedrali je održan Božićni koncert. U tom koncertu dalo je glasa i nekoliko naših župljana.

Bila je prepuna katedrala što znači da ljudi i vjernici još uvijek cijene neke događaje u ovom kraju, tj. vole Crkvu, i običaje.

Taj događaj je ispao pred završetak Božićnog vremena koji završava nedjeljom krštenja našeg Gospodina.

U koncertu su sudjelovali: Katedralni zbor "Sv. Cecilija", Folklorna skupina "Degenija", Puhački orkestar grada Gospića, gradski zbor "Vila Velebita...

Na kraju koncerta udružili su se svi zborovi i odpjevali pjesmu: "Narodi nam se kralj"! Bogu hvala na ovom danu da su naši sugrađani mogli sudjelovati u ovakvom velikom događaju. Na kraju je mons. Mile Čančar, rektor katedrale i župnik pozvao sve na kratku zakusku u dvorani Caritasa.

Na ovaj način s pjesmom i veseljem završilo je Božićno vrijeme i dala se hvala Bogu za sve milosti koje nam je dao ovih dana svojim rođenjem.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se