Caritas obilaskom rodilišta obilježio Dan života

Objavljeno   

Caritas obilaskom rodilišta obilježio Dan života

U nedjelju 1. veljače djelatnici Caritasa Gospićko-senjske biskupije po tradiciji su posjetom porodnim odjelima Općih bolnica na prostoru Gospićko-senjske biskupije obilježili Dan života. U podnevnim satima posjetili su porodni odjel Opće bolnice Ogulin, a u popodnevnim satima isti odjel Opće bolnice Gospić.

Tom prilikom je voditeljica ureda biskupijskog Caritasa Kata Matanić zajedno s osobljem bolnica obišli nazočne babinjače i trudnice na porodnim odjelima te su prigodnim poklonima darovali čime su im iskazali zahvalu što su se odlučile za život. Novčani pokloni u iznosu 500 kn uručeni su u Ogulinu za četiri babinječe, baš kao i za dvije trudnice kojima su uručeni darovi.

Po riječima voditeljice Odjela za ginekologiju i opstetriciju dr. Nade Brozović tijekom 2014. godine na odjelu je rođeno 165 dojenčadi a tijekom siječnja ove godine 15 djece, što je u prosjeku zadnjih godina.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se