Vjeronaučna olimpijada

Objavljeno   

Vjeronaučna olimpijada

Ovih dana su svi učenici sa strepnjom čekali rezultate školskog natjecanja Vjeronaučne olimpijade. Za razliku od drugih natjecanja, npr. hrvatskog, engleskog, tehničkog, učenici se na natjecanju iz vjeronauka natječu ekipno.

Svatko želi pobijediti, ali sve ovisi o znanju i takvi su rezultati u konačnici. Tema ovogodšnje Vjeronaučne olimpijade je: Drugi vatikanski sabor. Na taj način su osnovnoškolci i srednjoškolci upoznavali taj velik događaj sa svojim mentorima te sudjelovali na školskom ntjecanju 23. siječnja 2015., gdje su odabrana 4 najbolja koja idu na Biskupijsko ili županijsko natjecanje iz vjeronauka u Ogulin 19. veljače 2015.

Kada se zbroje svi bodovi ekipno, naše učenice iz OŠ dr. Franje Tuđmana u Ličkom Osiku, osvojile su peto mjesto na školskom natjecanju među svim Osnovnim školama u biskupiji Gospićko-senjskoj. To je Petra Knežević, Leonarda Murgić, Tea Krpan i Maja Lasić. Pripremala ih je vjeroučiteljica Ivančica Krpan.

Na Biskupijskoj razini koja će biti teža, želimo im puno uspjeha i Božjeg blagoslova uz riječi sv. Pavla: "Dobar sam boj bio, trku završio, vjeru sačuvao. Stoga, pripravljen mi je vijenac pravednosti kojim će mi u onaj Dan uzvratiti Gospodin, pravedan sudac; ne samo meni, nego i svima koji s ljubavlju čekaju njegov pojavak."

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se