Sastanak Župnih pastoralnih i ekonomskih vijeća

Objavljeno   

Sastanak Župnih pastoralnih i ekonomskih vijeća

U utorak 17. veljače 2015. g. u prostorijama župnog ureda u Ličkom Osiku održan je sastanak Župnih pastoralnih i ekonomskih vijeća župa sv. Josipa-Lički Osik i sv. Mateja-Široka Kula.

Na početku susreta vlč. Luka svima se zahvalio na dolasku te je sastanak započeo molitvom i razmatranjem o Korizmi koje je predvodio vjeroučitelj Tomislav Klarić.

Napravljen je pregled župnih i biskupijskih događaja koji su iza nas, ali i onih koji su pred nama. Među važnijima je slavlje sv. Josipa. Svečanu svetu misu na zadnju devetnicu i na sam dan župnog blagdana predvodit će fra Mijo Džolan. Prva pričest će biti 31. svibnja, a krizma 1. svibnja.

Veliki naglasak je stavljen na Drugi nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji koji će se ove godine u mjesecu travnju, 19. dana, održati na Trsatu. Prvi je bio u Zagrebu na hipodromu za vrijeme posjete svetog oca Benedikta XVI.

Jedan od zaključaka vijećnika bio je taj da se u župi sv. Josipa uvijek nešto događa na svima razinama. Pouzdavajući se u Božju providnost, vjerujemo da će toga biti još i više.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se