Dekanatski sastanak u Ličkom Osiku

Objavljeno   

Dekanatski sastanak u Ličkom Osiku

U ponedjeljak 2. ožujka 2015. godine u prostorijama župnog dvora sv. Josipa u Ličkom Osiku održan je Dekanatski sastanak svećenika gospićkod dekanata pod predsjedanjem dekana mons. Mile Čančara.

 

Početkom svakog mjeseca se svećenici sastaju kako bi dogovorili pastoralne planove za tekući mjesec. Sastanak je započeo u 10:30 sati molitvom trećeg časa.

 

Na dnevnom redu bilo je nekoliko točaka oko kojih se trebalo dogovoriti. To su: Dekanatski susret roditelja (nedjelja, 22. ožujka), Proslava Navještenja-Blagovijesti (Dan katedrale, 25. ožujka, Proslava blagdana sv. Josipa i zaštitnika župe u Ličkom Osiku (19. ožujka)i Korizmeno-uskrsne ispovijedi. Pred nama je naš najveći blagdan Uskrs te se preporučuje da se svatko ispovijedi i o Uskrsu pričesti. Tako govore Crkvene zapovijedi. Pred nama je i proslava sv. Josipa pa se svatko može uključiti na svoj način.

 

Ovakvi susreti su svećenicima ujedno i prigoda da se zajedno sastaju, izmijene pastoralna iskustva kako bi što bolje mogli služiti u svojim župama u Kristovo ime.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se