Misa zahvalnica za kraj još jedne vjeronaučne i školske godine

Objavljeno   

Misa zahvalnica za kraj još jedne vjeronaučne i školske godine

U utorak 16. lipnja 2015. godine učenici i vjeroučenici Osnovne škole dr. Franje Tuđmana iz Ličkog Osika zajedno sa svojim učiteljima i ravnateljem Antonijem Milinkovićem svetom misom zahvalnicom zahvalili su za još jedan kraj školske i vjeronaučne godine.

Na svetoj misi u 18 sati koju je predvodio župnik Luka Blažević skupilo se djece svih uzrasta, kao i njihovih roditelja. Htjeli su zahvaliti dragom Bogu na ocjenama za koje su marljivo učili cijele godine.

Draga djeco, zahvalnost je najbolji način zdravog odrastanja i prigoda za primanje duhovnih darova. U školskoj i vjeronaučnoj godini primili ste brojne darove, stekli mnoga nova zvanja i spoznaje. Pred vama su sada praznici, odmorite se, rekao je vlč. Luka Blažević.

Ujedno je zahvalio učiteljima i ravnatelju na svim dobročinstvima i trudu kojeg su svi uložili u svoj posao kako bi došlo do što boljih rezultata.

Nakon svete mise najmanji su se zasladili keksima i sokom u dvorani Pastoralnog centra, a najhrabriji su se popeli na trešnju pokraj župnog dvora koja je ove godine lijepo rodila te igrom jedni s drugima pokazali međusobno zajedništvo.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se