Krštenje Eme Blažević

Objavljeno   

Krštenje Eme Blažević

U subotu 20. lipnja 2015. godine u crkvi svetog Josipa u Ličkom Osiku na svetoj misi u 12 sati krštena je Ema Blažević. Svetu misu je predvodio biskupijski kancelar vlč. Marinko Miličević, a obred krštenja domaći župnik Luka Blažević.

Ema je drugo dijete Maria i Snježane r. Šimić. Kumovi na krštenju bili su Slavica i Dario Beli iz Starih Jankovaca.

Mario Blažević naime je sinovac od vlč. Luke Blaževića, tj. sin od nastarijeg brata i danas živi u Gračacu.

Svako dijete je Božji blagoslov. Zahvaljujemo na daru života i tome se radujemo jer je danas malena Ema postala dijete Božje.

Uz te misli možemo moliti ovu molitvu:

Prosvijetli roditelje svojim Svetim Duhom, da upoznaju veličinu očinstva i majčinstva, po kojem su tvoji suradnici u stvaranju novih života. Daj da postanu svjesni teške odgovornosti, koju život stavlja pred njih. Pošalji svoje svete anđele da od njih otjeraju zlog duha, a zagovorom presvete Bogorodice umnoži im vjeru, ufanje i ljubav. Po zaslugama života, muke, smrti i uskrsnuća tvoga Sina, Gospodina našega Isusa Krista, primi i usliiši ovu našu molitvu! Amen!

Nakon euharistijskog stola svi okupljeni sjeli su za obiteljski stol u velikoj dvorani Pastoralnog centra.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se