25. NEDJELJA KROZ GODINU

Objavljeno   

25. NEDJELJA KROZ GODINU

25. NEDJELJA KROZ GODINU

Kroz sljedeći tjedan slavit će se u Katoličkoj Crkvi:

P. Sv. Matej apostol i ev.
U. Toma Vilanovski, Mauricije
S. Pio iz Pietrelcine, Lino papa
Č. Pacifik, Gospa od Otkupljenja
P. Aurelija, Zlata
S. Kuzma i Damjan, Damir
N. 26. NEDJELJA KROZ GODINU

Sutra, u ponedjeljak 21. rujna slavimo sv. Mateja u Širokoj Kuli. Sveta misa je u 17 sati i predvodi ju fra Anto Barišić, kapucin iz Zagreba.

U nedjelju je glavna misa u 11 sati u Širokoj Kuli i predvodi ju mons. Ivan Hren, kanonik zagrebačkog kaptola. U nedjelju nam dolaze gosti iz Sarajeva iz Marijin Dvora sa svojim župnikom Lukom Brkovićem. U njihovoj župi smo slavili svetu misu u nedjelju nakon susreta sa papom Franjom.

Počela je školska i vjeronaučna godina. Roditelji su pozvani da prijave djecu za župnu katehezu tj. sakramente sv. pričesti 2. i 3. razred i sakrament krizme 7. i 8. razred. Prijavnice se mogu uzeti kod vjeroučitelja ili u župnom uredu.

Od tiska se preporučuje Glas koncila. U ovom broju se nalazi i naš vjeroučitelj Tomislav Klarić u rubrici Aktivni vjernici laici u župi.

Podsjećamo na hodočašće u Mariju Bistricu koje organiziramo 10. listopada. Cijena puta je 130 kuna. Prijaviti se možete u župnom uredu.

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se