Caritasova berba krumpira

Objavljeno   

Caritasova berba krumpira

Zahvalni što i ove jeseni ubiremo bogatstvo plodova sa naših njiva, vrtova i voćnjaka, želimo tu radost podijeliti sa onima koji su u potrebi. Usprkos lošem lošem vremenu ove jeseni, naročito kiše jer se nije moglo pristupiti polju, krumpir koji je posadio Caritas Gospićko-senjske biskupije dobro je urodio.

U petak 23. listopada 2015. godine započela je berba krumpira koji je posadio Caritas Gospićko-senjske biskupije na čelu s ravnateljm vlč. Lukom Blaževićem.

Treba istaknuti da bez vrijednih ruku djelatnika Caritasa, volontera i župljana župe Ličkog Osika ne bi bilo ništa. Svatko od njih odvojio je svoje slobodno vrijeme da se bogatstvo Like izvadi iz zemlje. Kada će se krumpir sav skupiti on će biti proslijeđen najpotrebnijima na području naše biskupije, ali i šire.

Ovu hvale vrijednu radnu akciju sa svojim strojevima, tj. traktorima potpomogli su volonteri i simpatizeri Caritasa koji redovito svake godine daju svoje ruke za dobrobit Crkve.

Krumpir će tako biti proslijeđen pučkim kuhinjama kao i onima najpotrebnijima.

Svatko koji je pripomogao na bilo koji način u ovoj radnoj akciji, Bog će ga zasigurno obilno nagraditi. Svima jedna velika HVALA.!

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se