Održan je sastanak Župnih pastoralnih vijeća

Objavljeno   

Održan je sastanak Župnih pastoralnih vijeća

U srijedu 16. prosinca 2015. godine u 19 sati u dvorani Pastoralnog centra župe sv. Josipa u Ličkom Osiku održan je redoviti sastanak Župnih pastoralnih vijeća župa Lički Osik i Široka Kula.

Budući da smo započeli novu pastoralnu godinu i počela je Jubilarna godina milosrđa koju je otvorio papa Franjo na svetkovinu Bezgrešnog začeća BDM, a i Božićni blagdani su pred nama, bila je potreba da se sastane Vijeće.

Vijeće se osvrnulo na proteklo vrijeme koje je iza nas, kao i vrijeme koje je pred nama. Događanja nije manjkalo. Od 25 godina svećeništva preč. Luke Blaževića, predstavljanja knjige o Povijesti župa... Zaključilo se da u našoj župi uvijek postoje neka događanja i vidi se da župa živi.

Svatko od vijećnika progovorio je o tim događajima te kako su doživljeni.

Godina je milosrđa započela. Ovo je ujedno prilika da se čim više uključimo te svojim primjerom svjedočimo evanđelje kako bi naše župe još više zaživjele zajedništvom u ovoj svetoj godini.

 

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se