Održana je tribina za mlade

Objavljeno   

Održana je tribina za mlade

U četvrtak 3. ožujka 2015. godine u dvorani Pastoralnog centra župe sv. Josipa u Ličkom Osiku održana je tribina za mlade. Tribinu je vodio kancelar naše biskupije vlč. Marinko Miličević.

Vlč. Marinko održao je prezentaciju na temu: Upoznavanje: ljubav-brak. Na susretu se skupilo dvadesetak mladih koji su pozorno slušali i pratili zanimljivu temu.

Svi znamo kako danas mladi traže svoje ljubavi. Prolazi se kroz veze i razočaranja, a to sve bi trebalo voditi do braka. Vlč. Marinko je u svom predavanju mladima približio muško-ženske odnose i kako se treba u njima ponašati. Među važnijima je predbračna čistoća te bi se toga svi trebali držati. Đavao upravo to ne voli. On ne voli ljubav, ne voli brak koji bi trebao na koncu izaći iz neke veze. Mladi trebaju biti iskreni jedni prema drugima.

Postavlja se pitanje ljubomore, kako se ponašati nakon neuspjele veze itd...

Sve su to problemi koji zadese svakog mladog čovjeka i trebamo se njima oduprijeti. Muško i žensko pred Bogom su jednaki i toga se treba uvijek podsjetiti.

Susret je završio završnom molitvom te se pojavila potreba za još takvih tribina gdje bi se obrađivale zanimljive teme o mladima.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se