Posjet Policijske udruge branitelja PU Dubrovnik 91.

Objavljeno   

Posjet Policijske udruge branitelja PU Dubrovnik 91.

U srijedu 30. ožujka 2016. godine našu župu su posjetili članovi Policijske udruge branitelja PU Dubrovnik 91. sa svojim predsjednikom g. Antom Vulićem, vojnim kapelanom i dekanom don Ivom Topalovićem (kapelan i vojni dekan VK Svetog Gabrijela Arkanđela) i policijskim kapelanom u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanstkoj don Ivanom Borićem.

Njih tridesetak zajedno s vojnim i policijskim kapelanima krenuli su u srijedu ujutro s vojnim i policijskim kapelanima i organizatorom g. Antom Vulićem prema Plitvicama gdje je 31. ožujka Komemoracija prve hrvatske žrtve Domovinskog rata Josipa Jovića.

U župu sv. Josipa stigli su u srijedu u večernjim satima gdje ih je srdačno dočekao župnik župe preč. Luka Blažević sa svojim suradnicima. Nakon večere i okrijepe bila je prigoda za izmijeniti iskustva.

U četvrtak ujutro u 8 sati svetu misu u župnoj crkvi predvodio je don Ivo Topalović u suslavlju s don Ivanom Borićem i župnikom Lukom Blaževićem. Na jutarnjoj misi pridružili su se i čelni ljudi naše policijske uprave. Nakon doručka svi zajedno su se uputili prema Plitvičkim Jezerima.

Prije polaska svima smo poklonili novi broj našeg župnog lista Providnosti i Udruzi Knjigu o povijesti naših župa.

Dragim gostima hvala na posjeti!

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se