Susreti molitvene zajednice Božjega Milosrđa

Objavljeno   

Susreti molitvene zajednice Božjega Milosrđa

Svake srijede u 20 sati okuplja se molitvena zajednica Božjega Milosrđa u Pastoralnom centru na molitvu. Gdje god više ljudi zajedno moli na neku nakanu, molitva je jača.

Na molitvenoj zajednici se uvijek razmišlja o nedjeljnom evanđelju (od nedjelje koja je pred nama ili ako postoji neki veći blagdan) te onda članovi zajednice podijele svoje osjećaje ili razmišljanja na taj evanđeoski tekst. Uz nedjeljno evanđelje moli se krunica Božanskog Milosrđa i litanije.

Biti u zajedništvu, a pogotovo molitvenom, to je veliko bogatstvo za svaku župu.

Župnik Luka Blažević i voditelj molitvene zajednice vjeroučitelj Tomislav Klarić pozivaju i ostale da se priključe molitvenoj zajednici jer je danas molitva potrebna svakom kršćaninu, a odvojiti malo svoga slobodnog vremena za Boga nije nikome teško jer snagom molitve dolazi do duhovnih plodova svakog pojedinca kao i župne zajednice u širem kontekstu.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se