Dan obitelji Gospićko-senjske biskupije

Prvi Dan obitelji Gospićko-senjske biskupije koji je okupio više od petsto sudionika, supružnika s djecom, održan je u subotu 3. ožujka u nacionalnom svetištu Crkve hrvatskih mučenika na Udbini.

više →


3. USKRSNA NEDJELJA

Uskrsli traži zajedništvo s onima koji žele da ostane s njima. To su i ova dvojica učenika, na putu u Emaus.

više →Emaus

U ponedjeljak 28. travnja okupili su se svećenici u Emausu na Zavalju i Skočaju.

više →Proslava svete Potvrde

Na blagdan sv. Josipa radnika u našoj župi tridesetero kandidata primilo je sakrament Potvrde koji je podijelio naš biskup mons. Mile Bogović.

više →


Imamo dva nova sveca

Bili su pape XX. stoljeća. Proživjeli su tragedije, ali nisu bili njima svladani. U njima je jači bio Bog, jača je bila vjera u Uskrslog Isusa Krista, čovjeka i Gospodina povijesti. Jače je u njima bilo Božje milosrđe i jača je bila majčinska bliskost Marije, kazao je papa Franjo u homiliji.

više →


2. Vazmena nedjelja

Uskrsli Krist nas poziva da povjerujemo u njegovo usksnuće: da odlučno i spremno kažemo: "Tvoj život, Kriste, bit će moj život!"

više →


Proslava sv. Marka u Budaku

Fra Stipe je svima približio sv. Marka, tko je on bio, što on nama znači. Sveti Marko po svemu je bio Židov koji je slijedio Isusa i prihvatio kršćanstvo.

više →Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se