Raspored blagoslova obitelji

Raspored blagoslova obitelji

U nedjelju 27. prosinca župnik preč. Luka Blažević kreće u blagoslov obitelji poštivajući sve preporuke Civilnog stožera i biskupijskog Ordinarijata u Gospiću.

više →


Sveti Stjepan, prvomučenik

Sveti Stjepan, prvomučenik

Dan nakon Božića vjernici diljem svijeta obilježavaju blagdan sv. Stjepana, prvog kršćanskog mučenika, jednog od sedmorice đakona u crkvenim početcima.
Sveta misa u našoj župi sv. Josipa slavljena je u 11 sati.

više →Posljednji ispraćaj biskupa Mile Bogovića

Posljednji ispraćaj biskupa Mile Bogovića

Biskupski ordinarijat u Gospiću u nedjelju 20. prosinca priopćio je da će se sprovodni obred s ukopom i misa zadušnica za blagopokojnog gospićko-senjskog biskupa u miru mons. dr. Milu Bogovića služiti u utorak 22. prosinca u gospićkoj katedrali Navještenja Blažene Djevice Marije s početkom u 11 sati. Vjernici će na posljednjem ispraćaju biskupa Mile Bogovića moći sudjelovati putem izravnog prijenosa na Facebook stranici Gospićko-senjske biskupije i na Laudato TV.

više →

Božićna poruka našeg biskupa mons. Zdenka Križića

Božićna poruka našeg biskupa mons. Zdenka Križića

Glavne teme svih medija, gotovo tijekom cijele ove godine, bile su bolest i smrt prouzročene nepoznatim virusom nazvanim Covid 19. Slušali smo i još uvijek slušamo službena izvješća koliko je novih osoba zaraženih u jednom danu te koliko ih je od te zaraze preminulo tog istog dana....

više →Treća nedjelja došašća

Treća nedjelja došašća

Treća je nedjelja došašća. Ujedno slavimo i Nedjelju Caritasa te sva milostinja koja se skupi danas na svetim misama ide za potrebe Caritasa. Uz paljenje treće svijeće i Nedjelju Caritasa, također slavimo i sv. Luciju te svima koji nose njezino ime želimo sretan imendan.
Svete mise u 9 i 11 sati slavljene su u župnoj crkvi sv. Josipa u Ličkom Osiku u 9 i 11 sati. Obje svete mise predvodio je župnik preč. Luka Blažević.

više →


Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se