Vazmeno bdijenje

Vazmeno bdijenje

Vazmeno bdijenje u župnoj crkvi sv. Josipa održano je na Veliku subotu u 21,00 sat. Bdijenje je predvodio policijski kapelan iz Siska don Ivo Borić u suslavlju župnika preč. Luke Blaževića.

više →


Velika subota

Velika subota

Velika subota je dan tišine. Nema liturgije. Isus je umro, Bog je mrtav. Čitav svijet stoji zaprepašten pred tajnom smrti. Isus leži u grobu....

više →


Veliki petak

Veliki petak

Danas je Veliki petak, drugi dan Vazmenog trodnevlja koji prethodi najvećem katoličkom blagdanu Uskrsu.

više →


Veliki četvrtak

Veliki četvrtak

Misa Večere Gospodnje slavila se u 18 sati. Svetu misu sa propovijedi održao je župnik preč. Luka Blažević.

više →Cvjetnica

Cvjetnica

Danas se prisjećamo Isusovog svečanog ulaska u Jeruzalem. Slavimo Cvjetnicu ili Nedjelju Muke Gospodnje.

više →


Proslava sv. Josipa

Proslava sv. Josipa

U utorak 19. ožujka naša župa svečano je proslavila svetkovinu sv. Josipa - zaručnika BDM, zaštitnika naše domovine, našeg naroda i naše župe.

više →


Misa uoči sv. Josipa

Misa uoči sv. Josipa

U ponedjeljak 18. ožujka u crkvi sv. Josipa svetom misom u 18,00 sati završila je trodnevna duhovna priprema za proslavu župnog patrona sv. Josipa.

više →


Peta korizmena nedjelja

Peta korizmena nedjelja

Peta je korizmena nedjelja. Ova nedjelja se još naziva Gluha. S ovom petom korizmenom nedjeljom približili smo se kraju dugačkog korizmenog vremena. Sljedeće nedjelje je već Cvjetnica ili Nedjelja Muke Gospodnje i počinje Veliki tjedan.

više →


NAJAVA: Proslava sv. Josipa

NAJAVA: Proslava sv. Josipa

Naša župa 19. ožujka svečano će proslaviti svoga nebeskog zaštitnika sv. Josipa - zaručnika BDM svetim misama u 11,00 i 17,00 sati. Svete mise će predvoditi prof. dr. sc. o. Dario Tokić, provincijal karmelićana. Na svetoj misi u 17,00 sati biti će blagoslov djece i posveta sv. Josipu.

više →


Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se