Misa zahvalnica

Misa zahvalnica

Sveta misa zahvalnica za 2020. godinu slavljena je u kapelici Župnog stana u 17 sati.
Euharistijskim slavljem koje je predvodio župnik preč. Luka Blažević zahvalili smo na protekloj godini; na svemu što je bilo dobro i onome što tišti čovjeka.
Želimo Vam da vam ova Nova godina bude sretna uz svijetlo pogleda prema Bogu. Prema Isusu!

više →Pomoć stradalima u potresu

Pomoć stradalima u potresu

Razoran potres koji je 29.12.2020. pogodio Petrinju, Sisak i okolna naselja odnio je ljudske živote i za sobom ostavio ruševine i strah. U godini koja nas i na samom svom kraju stavlja na kušnje, one osobne i kao društvo u cjelini, još jednom se nalazimo u situaciji kada je najvažnije pokazati podršku, solidarnost i konkretnu pomoć.

više →


Nedjelja Svete Obitelji

Nedjelja Svete Obitelji

Slavimo Svetu Obitelj Marije, Josipa i Isusa. Svete mise u 9 i 11 sati slavljene su u župi sv. Josipa u 9 i 11 sati. Ujedno slavimo i sv. Ivana apostola.
Svima koji nose njegovo ime želimo sretan imendan!

više →


Raspored blagoslova obitelji

Raspored blagoslova obitelji

U nedjelju 27. prosinca župnik preč. Luka Blažević kreće u blagoslov obitelji poštivajući sve preporuke Civilnog stožera i biskupijskog Ordinarijata u Gospiću.

više →


Sveti Stjepan, prvomučenik

Sveti Stjepan, prvomučenik

Dan nakon Božića vjernici diljem svijeta obilježavaju blagdan sv. Stjepana, prvog kršćanskog mučenika, jednog od sedmorice đakona u crkvenim početcima.
Sveta misa u našoj župi sv. Josipa slavljena je u 11 sati.

više →Posljednji ispraćaj biskupa Mile Bogovića

Posljednji ispraćaj biskupa Mile Bogovića

Biskupski ordinarijat u Gospiću u nedjelju 20. prosinca priopćio je da će se sprovodni obred s ukopom i misa zadušnica za blagopokojnog gospićko-senjskog biskupa u miru mons. dr. Milu Bogovića služiti u utorak 22. prosinca u gospićkoj katedrali Navještenja Blažene Djevice Marije s početkom u 11 sati. Vjernici će na posljednjem ispraćaju biskupa Mile Bogovića moći sudjelovati putem izravnog prijenosa na Facebook stranici Gospićko-senjske biskupije i na Laudato TV.

više →
Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se