Druga korizmena nedjelja

Druga korizmena nedjelja

Druga je korizmena nedjelja. Ovu nedjelju još zovemo i Pačista – ili pračista, odnosno još čišća od prve koja se naziva Čista.

više →Pobožnost Križnog puta

Pobožnost Križnog puta

Svakog petka u korizmi po župama diljem svijeta i domovine vjernici se okupljaju na pobožnost Križnog puta. Tako je i u našoj župi. Pobožnost Križnog puta bila je u petak u 17,30 sati i nakon pobožnosti je slavljena sveta misa.

više →


Pepelnica

Pepelnica

Na Pepelnicu ili Čistu srijedu 22. veljače započeli smo svoj korizmeni hod.

više →
Šesta nedjelja kroz godinu

Šesta nedjelja kroz godinu

Šeste nedjelje kroz godinu 12. veljače sveta misa je slavljena u 11 sati u crkvi sv. Josipa u Ličkom Osiku.
Na svetoj misi imali smo radost krštenja. Roditelji Nita i Ante Bunčić krstili su svoga sina i dali su mu ime Vito. Kum na krštenju bio je Josip Ratković. Obitelj i kumu čestitamo na sakramentu krštenja i daru života.

više →
U Gospiću će se 4. svibnja 2024. održati Susret hrvatske katoličke mladeži

U Gospiću će se 4. svibnja 2024. održati Susret hrvatske katoličke mladeži

U prostorijama Biskupskog ordinarijata u Gospiću u srijedu 1. veljače pod predsjedanjem gospićko-senjskog biskupa mons. Zdenka Križića održan je treći sastanak Odbora za organizaciju Susreta hrvatske katoličke mladeži u Gospićko-senjskoj biskupiji koji će se pod geslom “Raduj se za svoje mladosti!” (usp. Prop 11, 9) održati u Gospiću u subotu 4. svibnja 2024. godine.

više →


Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se