Proslavljen je Dan hrvatskih mučenika na Udbini

Proslavljen je Dan hrvatskih mučenika na Udbini

U subotu 27. kolovoza 2016. godine na Udbini je proslavljen Dan hrvatskih mučenika. Vjernici koji su stigli iz cijele Hrvatske zajedno su u vjeri molili za sebe i svoje bližnje kao i za krv mučenika koja je prolita na hrvatskom tlu.

više →21. nedjelja kroz godinu

21. nedjelja kroz godinu

21. kolovoza 2016. g., slavljena je 21. nedjelja kroz godinu koja je polako iza nas i donosi nam lijepo razmišljanje o evanđelju kako nije lako grijehom dospijeti daleko. Pred nama je radni tjedan koji donosi uspone i padove i ne zaboravimo se utjeći Njemu koji svemu vlada i gospodara.

više →


Našu župu posjetila je Moira Noonan

Našu župu posjetila je Moira Noonan

U četvrtak je našu župu posjetila Moira Noonan. Moira je ovoga ljeta tri tjedna boravila u Hrvatskoj te je po povratku stala i u Ličkom Osiku. Moira je otvorena, veselog duha i jednostavna američka spisateljica koja u svojim knjigama svjedoči kako se nakon 25 godina okultnog i magijskog prakticiranja vratila kršćanskim korijenima.

više →


Ora et labora - Mijenjamo krovište na župnom dvoru

Ora et labora - Mijenjamo krovište na župnom dvoru

Ovih dana počeli su radovi na župnom stanu sv. Josipa u Ličkom Osiku. Kako je prošle godine završen Pastoralni centar, župni stan se nije dirao zbog različitih situacija. Početkom mjeseca kolovoza skinula se stara građa krovišta zbog dotrajalosti i prokišnjavanja te se rodila ideja za potkrovljem kako bi Pastoralni centar i Župni stan bili u budućnosti jedna cjelina.

više →19. nedjelja kroz godinu

19. nedjelja kroz godinu

Prve nedjelje u mjesecu sveta misa se slavi uvijek u 9 sati u župi sv. Mateja u Širokoj Kuli. To je prigoda Kuljanima da se nađu zajedno i slave svetu liturgiju u svojoj crkvi koju su ponovno nakon rata sagradili na temeljima stare crkve koja je srušena za vrijeme II. svjetskog rata.

više →


Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se