Svi sveti i Dušni dan

Svi sveti i Dušni dan

Prvoga dana u studenome obilježili smo blagdan Svih svetih svetim misama u 9 sati u Širokoj Kuli i u 11 sati u Ličkom Osiku, a dan nakon toga još jedan važan dan – Dušni dan koji mnogi greškom nazivaju Dan mrtvih.

više →


Sjednica kanonika Senjskog Kaptola

Sjednica kanonika Senjskog Kaptola

U Župnom stanu u Gospiću održana je sjednica kanonika Senjskog Kaptola pod predsjedanjem prepozita mons. Mile Čančara koji je i sjednicu i sazvao. Sjednici prisustvovali svih pet kanonika koji za sada sačinjavaju Kaptol. Sjednici je prisustvovao i biskup mons. dr. Mile Bogović.

više →


30. nedjelja kroz godinu

30. nedjelja kroz godinu

Na 30. nedjelju kroz godinu svete mise su slavljene u Ličkom Osiku u 9 i 11 sati. Ovo je zadnji tjedan mjeseca listopada i tako listopadskih pobožnosti.

više →


Caritasova berba krumpira

Caritasova berba krumpira

Zahvalni što i ove jeseni ubiremo bogatstvo plodova sa naših njiva, vrtova i voćnjaka, želimo tu radost podijeliti sa onima koji su u potrebi.

više →


Misijska nedjelja

Misijska nedjelja

Na 29. nedjelja kroz godinu cijela Crkva slavi Misijsku nedjelju. Misijska nedjelja dan je molitve i promicanja misija.

više →Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se