Proslavljen je blagdan Tijelova

Proslavljen je blagdan Tijelova

U četvrtak 26. svibnja 2016. godine svečano je proslavljen blagdan Tijelova u župi sv. Josipa u Ličkom Osiku. Svetu misu u 11 sati predslavio je župnik preč. Luka Blažević.

više →Svetkovina Presvetog Trojstva

Svetkovina Presvetog Trojstva

Dakle, Bog je od vječnosti trojstven. I zove nas da taj svoj život ugradimo u taj Božji – Trojstveni život. Poruka dakle ovog Presvetog Trojstva nije da pokušamo razumjeti kako to jedan Bog – u tri osobe, nego da učinimo sve da bismo živjeli u zajedništvu tog Trojedinog Boga, kako bi naš život bio stvarno odraz Božjega života.

više →Sakrament Svete Potvrde primilo je 34 krizmanika

Sakrament Svete Potvrde primilo je 34 krizmanika

Šeste vazmene nedjelje i na blagdan sv. Josipa radnika u župi sv. Josipa u Ličkom Osiku sakrament Svete Potvrde primilo je 34 krizmanika. Svečanu svetu misu u 11 sati pod kojom je podijelio sakrament Potvrde predvodio je mons. Mile Bogović u suslavlju s domaćim župnikom preč. Lukom Blaževićem i đakonom Mišelom Grgurićem.

više →Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se