Uskrsni ponedjeljak

Uskrsni ponedjeljak

Uskrsni ponedjeljak je dan kad se Katolička crkva spominje puta uskrsnulog Isusa u Emaus s dvojicom učenika. Sveta misa slavljena je u Ličkom Osiku u 11 sati i predvodio ju je preč. Luka Blažević.

više →


Isus je uskrsnuo!

Isus je uskrsnuo!

Na blagdan Uskrsa sveta misa u 9 sati slavljena je u crkvi sv. Mateja u Širokoj Kuli i predvodio ju je vlč. Ivan Blaževac, vojni i policijski kapelan u Gospiću. Svetu misu u 11 sati u Ličkom Osiku predvodio je preč. Luka Blažević.

više →Putem Križa na Vukavi

Putem Križa na Vukavi

Na nedjelju Muke Gospodnje ili Cvjetnicu 20. ožujka 2016. godine u 15 sati vjernici su krenuli putem Križa na brdu Vukavi u Širokoj Kuli. Križni put je predvodio mjesni župnik Luka Blažević.

više →


Nedjelja Muke Gospodnje - Cvjetnica

Nedjelja Muke Gospodnje - Cvjetnica

U nedjelju 20. ožujka 2016. godine prisjetili smo se Isusovog ulaska u Jeruzalem. Na svetim misama vlč. Luka Blažević je blagoslovio maslinove grančice, a na misi u 11 sati nakon blagoslova grančica krenula je procesija u crkvu.

više →


Proslavili smo sv. Josipa u našoj župi

Proslavili smo sv. Josipa u našoj župi

U subotu 19. ožujka 2016. godine proslavili smo nebeskog zaštitnika Ličkog Osika - sv. Josipa.
Svečanu svetu misu u 11 sati predvodio je o. Miljenko Sušac u koncelebraciji sa župnikom preč. Lukom Blaževićem i svećenicima Gospićkog dekanata.

više →


3. dan trodnevnice uoči sv. Josipa

3. dan trodnevnice uoči sv. Josipa

U petak 18. ožujka 2016. godine slavljen je zadnji dan duhovne pripreme za naš župni blagdan sv. Josipa. Pobožnost Križnog puta i svetu misu u 18 sati predvodio je o. Miljenko Sušac u suslavlju s vlč. Lukom Blaževićem.

više →


Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se