3. dan trodnevnice

3. dan trodnevnice

U subotu 18. srpnja treći dan trodnevnice uoči srebrnog jubileja svećeništva vlč. Luke Blaževića predvodio je o. Marko Šop, dehonijanac iz Zagreba koji je inače rodom iz ovih krajeva, točnije iz Kosinja.

više →Pouzdanje u Boga

Pouzdanje u Boga

Drugi dan trodnevnice uoči srebrnog jubileja vlč. Luke predvodio je biskupijski kancelar i župnik u Perušiću i Baškim Oštarijama vlč. Marinko Miličević.

više →
14. NEDJELJA KROZ GODINU

14. NEDJELJA KROZ GODINU

Na 14. nedjelju kroz godinu svete mise su slavljene u 9 sati u Širokoj Kuli i u 11 sati u Ličkom Osiku. Svetu misu u Kuli predvodio je sam župnik Luka Blažević dok je svetu misu u Ličkom Osiku predvodio vlč Ivan Blaževac u koncelebraciji sa župnikom.

više →13. NEDJELJA KROZ GODINU

13. NEDJELJA KROZ GODINU

U ono vrijeme: Kad se Isus lađom ponovno prebacio prijeko, zgrnu se k njemu silan svijet. Stajao je uz more. I dođe, gle, jedan od nadstojnika sinagoge, imenom Jair. Ugledavši ga, padne mu pred noge pa ga usrdno moljaše: »Kćerkica mi je na umoru! Dođi, stavi ruke na nju da ozdravi i ostane u životu!« I pođe s njima. A za njim je išao silan svijet i pritiskao ga.

više →Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se