Kršten je Ivica Grivičić

Kršten je Ivica Grivičić

U petak 11. prosinca 2015. godine u 19 sati u kapeli župnog stana obredu krštenja pristupio je Ivica Grivičić rođen 6. listopada 1974. u Gospiću.

više →


Papa otvorio Izvanrednu svetu godinu milosrđa

Papa otvorio Izvanrednu svetu godinu milosrđa

Ova Izvanredna godina je dar milosti. Ući kroz ova vrata znači otkriti dubinu Očeva milosrđa koji sve prihvaća i svima ide osobno ususret. On je taj koji nas traži! On je taj koji nam ide ususret! Bit će to godina u kojoj treba rasti u uvjerenosti u milosrđe… Prolazeći kroz Sveta vrata postajemo dionici otajstva ljubavi i nježnosti, rekao je Papa na misi otvorenja Jubileja.

više →2. NEDJELJA DOŠAŠĆA

2. NEDJELJA DOŠAŠĆA

Na 2. nedjelju došašća sveta misa u 9 sati slavljena je u crkvi sv. Mateja u Širokoj Kuli, a misa u 11 sati u župnoj crkvi sv. Josipa. Svete mise je predvodio prečasni Luka Blažević.

više →Sveti Nikola u Širokoj Kuli

Sveti Nikola u Širokoj Kuli

Učenici Područne škole dr. Franje Tuđmana u Širokoj Kuli u petak 4. prosinca kratkom priredbom i igrokazom obilježili su blagdan sv. Nikole. Igrokaz i program su napravili učenici sa svojom učiteljicom Vesnom Krbavac.

više →


1. NEDJELJA DOŠAŠĆA

1. NEDJELJA DOŠAŠĆA

Započelo je nova liturgijska godina. Svete mise su slavljene u Ličkom Osiku u 9 i 11 sati. Prvu svijeću u 9 sati zapalila je Marta Butković, a na misi u 11 sati Matea Markov.

više →


Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se