Posjet Rimu

Posjet Rimu

U petak 13. ožujka iz Rima se javila vjerna ministrantica Roberta Pešava i zborašica Lucija Orešković koje su na gimnazijskom upoznavanju grada Rima, tj. grada apostolskih prvaka.

više →


8. devetnica u čast sv. Josipu

8. devetnica u čast sv. Josipu

U srijedu 11. ožujka 2015. godine slavljena je 8. devetnica u čast sv. Josipu na temu SVETI JOSIP – ČOVJEK VJERE, UFANJA I LJUBAVI. Devetnicu je predvodio župnik Luka Blažević.

više →


3. korizmena nedjelja

3. korizmena nedjelja

Poruka Božje riječi sliči na „Bogojavljenje“. Bog se naime svome narodu očitovao na doista originalan način. Kad su Židovi bili u egipatskom ropstvu, pojavio se Bog-Osloboditelj, prijateljski im se približio ponudivši slobodu, koja im je u tom povijesnom trenutku bila najdragocjenija. Dobili su i obećanje da će Jahve biti njihov Bog, a oni njemu „predraga svojina mimo sve narode“.

više →
7. devetnica u čast sv. Josipu

7. devetnica u čast sv. Josipu

U srijedu 4. ožujka 2015. godine u 18 sati slavljena je 7. devetnica u čast svetom Josipu. Svetu misu je predvodio vojni i policijski kapelan u Gospiću vlč. Ivan Blaževac.

više →


Dekanatski sastanak u Ličkom Osiku

Dekanatski sastanak u Ličkom Osiku

U ponedjeljak 2. ožujka 2015. godine u prostorijama župnog dvora sv. Josipa u Ličkom Osiku održan je Dekanatski sastanak svećenika gospićkod dekanata pod predsjedanjem dekana mons. Mile Čančara.

više →


Radost zajedništva

Radost zajedništva

Tako je bilo i nekad kada su ljudi dolazili na svetu misu kako bi se podružili i vidjeli nakon nje. Tako je u Širokoj Kuli. Malo mjesto gdje je Domovinski rat napravio veliki ožiljak u srcima ljudi. Puno ih je stradalo i puno ih ima po cijeloj Lijepoj našoj te se rado vračaju na mjesto od kud su potekli.

više →


2. korizmena nedjelja.

2. korizmena nedjelja.

Kalendarski smo ušli u proljetni mjesec - ožujak. To se može osjetiti po sunčanom danu i po pjevu ptica koje su probudile vjernike župe sv. Josipa ove nedjelje.

više →


Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se