Sjećanje na Vukovar

Sjećanje na Vukovar

U srijedu 18. studenog 2015. godine u OŠ dr. Franje Tuđmana u Ličkom Osiku učenici sa svojim učiteljima sjetili su grada heroja koji je pao na taj dan prije 24 godine.

više →


33. NEDJELJA KROZ GODINU

33. NEDJELJA KROZ GODINU

A od smokve se naučite prispodobi! Kad joj grana već omekša i lišće potjera, znate: ljeto je blizu. Tako i vi kad vidite da se to zbiva, znajte: blizu je, na vratima!

više →Susret zatočenih u srpskim logorima

Susret zatočenih u srpskim logorima

U nedjelju 8. studenog 2015. godine u župi sv. Josipa održan je susret svih zatočenih u srpskim i četničkim logorima. Svečanu svetu misu u 11 sati predvodio je fra Mirko Barbarić u koncelebraciji s domaćim župnikom Lukom Blaževićem.

više →


Dekanatski suret krizmanika u Gospiću

Dekanatski suret krizmanika u Gospiću

U subotu 7. studenog 2015. godine u Gospiću je održan Dekanatski susret krizmanika koji je predvodio povjerenik za mlade Gospićko-senjske biskupije vlč. Josip Šimatović zajedno s animatorima.

više →Svi sveti i Dušni dan

Svi sveti i Dušni dan

Prvoga dana u studenome obilježili smo blagdan Svih svetih svetim misama u 9 sati u Širokoj Kuli i u 11 sati u Ličkom Osiku, a dan nakon toga još jedan važan dan – Dušni dan koji mnogi greškom nazivaju Dan mrtvih.

više →


Sjednica kanonika Senjskog Kaptola

Sjednica kanonika Senjskog Kaptola

U Župnom stanu u Gospiću održana je sjednica kanonika Senjskog Kaptola pod predsjedanjem prepozita mons. Mile Čančara koji je i sjednicu i sazvao. Sjednici prisustvovali svih pet kanonika koji za sada sačinjavaju Kaptol. Sjednici je prisustvovao i biskup mons. dr. Mile Bogović.

više →


Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se