13. NEDJELJA KROZ GODINU

13. NEDJELJA KROZ GODINU

U ono vrijeme: Kad se Isus lađom ponovno prebacio prijeko, zgrnu se k njemu silan svijet. Stajao je uz more. I dođe, gle, jedan od nadstojnika sinagoge, imenom Jair. Ugledavši ga, padne mu pred noge pa ga usrdno moljaše: »Kćerkica mi je na umoru! Dođi, stavi ruke na nju da ozdravi i ostane u životu!« I pođe s njima. A za njim je išao silan svijet i pritiskao ga.

više →12. NEDJELJA KROZ GODINU

12. NEDJELJA KROZ GODINU

Danas je i kalendarski došao prvi dan ljeta. To se može vidjeti po tome što su počeli praznici, završila je škola i djeca su već na odmoru. Tu se dolazi do pitanja gdje je vjera? Od kuda ona dolazi?...

više →


Krštenje Eme Blažević

Krštenje Eme Blažević

U subotu 20. lipnja 2015. godine u crkvi svetog Josipa u Ličkom Osiku na svetoj misi u 12 sati krštena je Ema Blažević. Svetu misu je predvodio biskupijski kancelar vlč. Marinko Miličević, a obred krštenja domaći župnik Luka Blažević.

više →


Biskupijski susret ministranata u Senju

Biskupijski susret ministranata u Senju

U četvrtak 18. lipnja 2015. godine četrnaestero ministranata iz naše župe krenulo je u Senj na Biskupijski susret ministranata zajedno s župnikom Lukom Blaževićem i vjeroučiteljem Tomislavom Klarićem.

više →11. NEDJELJA KROZ GODINU

11. NEDJELJA KROZ GODINU

Jeste li ikad vidjeli zrno gorušice o kojem Isus tako rado pripovijeda? Jednom sam bio stavio na dlan gorušicina zrna i bila su doista jedva vidljiva, manja od zrnja divljega maka. A stablo gorušice? Nije baš gorostasno, ali naraste i do četiri metra visine tako da na njemu ptice mogu graditi svoje gnijezda.

više →Susret s papom Franjom u Sarajevu

Susret s papom Franjom u Sarajevu

U noći s petka na subotu, 6. lipnja, grupa hodočasnika iz župe sv. Josipa Lički Osik predvođena župnikom Lukom Blaževićem krenula je na hodočašće ili susret s papom Franjom u Sarajevo.

više →


Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se