Druga korizmena nedjelja

Druga korizmena nedjelja

Evanđeoski tekst o preobaženju Gospodinovu (Mk 9, 2-10) vrlo je bremenit sadržajem i porukom, no srećom ne treba ga sada tumačiti iscrpno i cjelovito, budući da Crkva u kolovozu to otajstvo nastoji produbiti slaveći poseban blagdan preobraženja.

više →Biskup Križić slavio svetu misu u gospićkoj bolnici

Biskup Križić slavio svetu misu u gospićkoj bolnici

Opću bolnicu u Gospiću pohodio je 13. veljače gospićko-senjski biskup Zdenko Križić povodom Svjetskog dana bolesnika. Prije mise biskup se susreo s ravnateljicom Opće bolnice mr. Sandrom Čubelić, dr. med., koja je biskupa upoznala s radom bolnice, dosadašnjim djelovanjem kao i s budućim planovima i projektima unapređenja pružanja što kvalitetnije skrbi bolesnicima.

više →
Svetkovina bl. Alojzija Stepinca

Svetkovina bl. Alojzija Stepinca

Crkva danas slavi mučenika našeg dana, bl. Alojzija Stepinca. Mi Hrvati pogotovo čekamo njegovo proglašenje svetim te molimo na tu nakanu.
Sveta misa povodom Stepinčeva slavljena je u župi sv. Mateja u Širokoj Kuli u 11 sati jer u samoj crkvi postoji kip našeg hrvatskog sveca.

više →


Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se