Dvanaesta nedjelja kroz godinu

Dvanaesta nedjelja kroz godinu

Naš Gospodin Isus Krist traži od nas u Evanđelju ove nedjelje unutrašnju slobodu i vanjsku iskrenost: ne trebamo se bojati ljudi, nego u radosnoj spremnosti ići našim putem u službi pred Bogom i u ljubavi prema bližnjemu. Pritom se ne trebamo plašiti javne riječi, ako se radi da zastupamo Boga i za njega svjedočimo.

više →
Jedanaesta nedjelja kroz godinu

Jedanaesta nedjelja kroz godinu

Nakon nedjelje Presvetog Trojstva i vazmenog vremena opet smo započeli vrijeme kroz godinu te se na oltaru može vidjeti svećenikova misnica u zelenoj boji. Možemo se podsjetiti kako postoje 34 nedjelje kroz godinu i liturgijska godina završava na nedjelju Krista Kralja.

više →


Tijelovo u Ličkom Osiku

Tijelovo u Ličkom Osiku

Na blagdan Tijelova slavljena je sveta misa u Ličkom Osiku u 11 sati. Nakon svete mise vjernici su krenuli u procesiji oko crkve gdje su bila postavljena četiri oltara.

više →


Hodočašće u Padovu

Hodočašće u Padovu

U noći s petka na subotu 10. lipnja 2017. sedamdeset i pet hodočasnika iz naše župe krenulo je s župnikom Lukom Blaževićem na hodočašće u Padovu posjetiti prebivališta naših omiljenih svetaca: Sv. Antu Padovanskog i Sv. Leopolda Bogdana Mandića.

više →

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se