Biskup Križić slavio svetu misu u gospićkoj bolnici

Biskup Križić slavio svetu misu u gospićkoj bolnici

Opću bolnicu u Gospiću pohodio je 13. veljače gospićko-senjski biskup Zdenko Križić povodom Svjetskog dana bolesnika. Prije mise biskup se susreo s ravnateljicom Opće bolnice mr. Sandrom Čubelić, dr. med., koja je biskupa upoznala s radom bolnice, dosadašnjim djelovanjem kao i s budućim planovima i projektima unapređenja pružanja što kvalitetnije skrbi bolesnicima.

više →
Svetkovina bl. Alojzija Stepinca

Svetkovina bl. Alojzija Stepinca

Crkva danas slavi mučenika našeg dana, bl. Alojzija Stepinca. Mi Hrvati pogotovo čekamo njegovo proglašenje svetim te molimo na tu nakanu.
Sveta misa povodom Stepinčeva slavljena je u župi sv. Mateja u Širokoj Kuli u 11 sati jer u samoj crkvi postoji kip našeg hrvatskog sveca.

više →Peta nedjelja kroz godinu

Peta nedjelja kroz godinu

Pete nedjelje kroz godinu, 4. veljače 2018. g. sveta misa u 9 sati slavljena je u župi sv. Mateja u Širokoj Kuli, a misa u 11 sati u župi sv. Josipa u Ličkom Osiku.

više →


Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se