Blagdan je Svih svetih

Blagdan je Svih svetih

U četvrtak 1. studenog 2018. u našim župama proslavljen je blagdan Svih Svetih. Svete mise su slavljene u 9 sati u Širokoj Kuli i u 11 sati u Ličkom Osiku.

više →


Trideseta nedjelja kroz godinu

Trideseta nedjelja kroz godinu

Tridesete nedjelje kroz godinu svete mise slavljene su u 9 i 11 sati u crkvi sv. Josipa u Ličkom Osiku. Obje svete mise predvodio je župnik preč. Luka Blažević.

više →


Dvadeset i deveta nedjelja kroz godinu - Misijska nedjelja

Dvadeset i deveta nedjelja kroz godinu - Misijska nedjelja

U nedjelju 21. listopada svete mise su slavljene u 9 i 11 sati u župi sv. Josipa u Ličkom Osiku. Obje svete mise predvodio je župnik preč. Luka Blažević.
Crkva ujedno danas obilježava Misijsku nedjelju kada se posebno sjećamo svih misionara diljem svijeta i molimo za misije. Ujedno će se sva skupljena milostija današnje nedjelje proslijediti za pomoć u misijama.

više →Dvadeset i osma nedjelja kroz godinu

Dvadeset i osma nedjelja kroz godinu

Dvadeset i osme nedjelje kroz godinu 14. listopada svete mise su slavljene u župnoj crkvi sv. Josipa u 9 i 11 sati. Obje svete mise predvodio je župnik preč. Luka Blažević.
Na svetoj misi u 11 sati imali smo radost krštenja malenog Mihovila. On je prvo dijete obitelji Rendulić, Nikole i Anite r. Serdar. Kum djetetu bio je Ante Šimunić. obitelji Rendulić čestitamo na sakramentu krštenja.

više →Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se