Prva nedjelja došašća

Prva nedjelja došašća

Prve nedjelje došašća 3. prosinca 2017. g. zakoračili smo u novu crkvenu godinu. Sveta misa u 9 sati slavljena je u crkvi sv. Mateja u Širokoj Kuli, a misa u 11 sati u župnoj crkvi sv. Josipa u Ličkom Osiku.

više →
Svetkovina Krista Kralja - Godišnje župno klanjanje

Svetkovina Krista Kralja - Godišnje župno klanjanje

Ove nedjelje polako smo došli do kraja ove liturgijske godine. Proslavili smo svetkovinu Krista Kralja svetim misama u 9 i 11 sati. Nakon svete mise u 11 sati bio je izložen Presveti Oltarski Sakramenat. Na ovaj dan naša župa ima godišnje klanjanje kada moli za sve potrebe župe i župljana. Svečani blagoslov sa Presvetim bio je u 16:30 sati.

više →Naš župni dvor dobiva novi izgled

Naš župni dvor dobiva novi izgled

Prije nekoliko tjedana započeli su radovi na našem župnom dvoru ili plovaniji kako znamo još reći. Kako je Pastoralni centar završen prije više od dvije godine, sada se radi na uređenju plovanije ili župnog dvora kako bi se sve uklopilo u jednu cjelinu.

više →


Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se