Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

O, kad bi svi katolici ovoga Uskrsa nanovo otkrili veličinu i ljepotu nedjelje kao proslave Dana Gospodnjega, kao dana koji ima svoj izvor i začetak na prvo uskrsno jutro!

više →


Velika subota - dan Isusovog počinka u grobu

Velika subota - dan Isusovog počinka u grobu

Velika subota je dan tišine. Toga dana nema liturgije. Isus je umro, Bog je mrtav. Čitav svijet stoji zaprepašten pred tajnom smrti. Isus leži u grobu. Sašao je nad pakao – nalazi se u najvećim dubinama svoje osamljenosti, i to već tri dana. Vrata smrti kroz koja je prošao Isus čekaju sve nas.

više →Veliki četvrtak

Veliki četvrtak

Uskrs nam je sve bliže. Prije Uskrsa, ulazimo i živimo u Velikom tjednu. To je Isusov i naš tjedan. A misa na Veliki ĉetvrtak, posebno je sveĉana i potresna.

više →


Nedjelja muke Gospodnje - Cvjetnica

Nedjelja muke Gospodnje - Cvjetnica

U nedjelju 25. ožujka 2018. godine prisjetili smo se Isusovog ulaska u Jeruzalem. Na svetim misama preč. Luka Blažević je blagoslovio maslinove grančice, a na misi u 11 sati nakon blagoslova grančica krenula je procesija u crkvu.

više →
Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se