Održano 48. vijećanje redovničkih odgojitelja i odgojiteljica

Održano 48. vijećanje redovničkih odgojitelja i odgojiteljica

U Pastoralnom centru župe sv. Josipa u Ličkom Osiku od 16. do 18. svibnja 2019. održano je 48. vijećanje redovničkih odgojitelja i odgojiteljica u organizaciji Povjerenstva za početnu formaciju redovnika i redovnica pri Hrvatskoj redovničkoj konferenciji na temu Posvećena osoba pred izazovom duhovne pratnje/duhovnog vodstva. Na Vijećanju je sudjelovalo tridesetak redovnika i redovnica, odgojitelja i odgojiteljica.

više →


Peta vazmena nedjelja

Peta vazmena nedjelja

U nedjelju 19. svibnja u našoj župi svete mise su slavljene u 9 i 11 sati. Na svetoj misi u 11 sati obitelj Radošević krstila je svoje treće dijete. Djetetu su dali ime Filip. Obitelji također čestitamo na otvorenosti prema životu.

više →
Četvrta vazmena nedjelja - Nedjelja duhovnih zvanja - Majčin dan

Četvrta vazmena nedjelja - Nedjelja duhovnih zvanja - Majčin dan

U nedjelju 12. svibnja svete mise u 9 i 11 sati slavljene su u župi sv. Josipa u Ličkom Osiku.
Na ovaj dan cijela crkva posebno moli za nova duhovna zvanja jer se slavi Nedjelja dobrog pastira.
Na svetoj misi u 11 sati imali smo radost krštenja drugog djeteta obitelji Butković iz Mušaluka. Djetetu su dali ime Tin. Obitelji čestitamo na daru životu.
Na kraju svete mise u 11 sati posebnu pozornost su privukle dvije recitacije. Lucija Rukavina i Ema Orešković majkama su izrekle hvala povodom Majčinog dana.

više →Treća vazmena nedjelja

Treća vazmena nedjelja

U nedjelju 5. svibnja na Treću vazmenu nedjelju sveta misa u 9 sati slavljena je u župi sv. Mateja u Širokoj Kuli jer je prva nedjelja u mjesecu. Misa u 11 sati slavljena je u Ličkom Osiku.

više →


Krizma

Krizma

U srijedu 1. svibnja na svetoj misi u 11 sati 25 dječaka i djevojčica primili su sakrament svete potvrde koju je podijelio naš biskup mons. Zdenko Križić u suslavlju s preč. Lukom Blaževićem, vlč. Zlatkom Sušićem, preč. Mišelom Grgurićem i vlč. Mariom Vazgečom.

više →


Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se