U gospićkoj katedrali zaređena trojica svećenika

U gospićkoj katedrali zaređena trojica svećenika

U okviru svečanog misnog slavlja u katedrali Navještenja BDM u Gospiću, u subotu 27. lipnja 2020. u 11,00 sati, biskup gospićko-senjski Zdenko Križić zaredio je za svećenike Gospićko-senjske biskupije trojicu kandidata: Brunu Lovakovića, iz župe Našašća Sv. Križa Trnava, Đakovačko-osječka nadbiskupija, Igora, Lulića iz župe Kraljice Svete Krunice u Zagrebu i Domagoja Tujmera, župe Bl. Alojzija Stepinca, Trnjanska Savica.

više →Slavlje Prve Svete Pričesti

Slavlje Prve Svete Pričesti

U nedjelju 14. lipnja u našoj župi bilo je posebno svečano. Šesnaestero djece po prvi puta primilo je Isusa u svoje srce u maloj bijeloj hostiji.

više →
Popis ovogodišnjih krizmanika

Popis ovogodišnjih krizmanika

Ove nedjelje 7. lipnja na Nedjelju Presvetog Trojstva u našoj župi sakrament potvrde na misi u 11 sati podijelit će biskup mons. Mile Bogović.
Molimo svi zajedno za ovogodišnje krizmanike koji će primiti darove Duha Svetoga kako bi ih znali iskoristiti u svojim životima!

više →


Proslavljen je rođendan Crkve - Duhovi

Proslavljen je rođendan Crkve - Duhovi

U nedjelju 31. svibnja proslavili smo blagdan je Duhova. Cijela Crkva danas slavi svoj rođendan.
Svete misa u 9 sati slavljena je u Ličkom Osiku dok je svečana sveta misa u 11 sati slavljena u crkvi Duha Svetoga u Mušaluku. Ova crkva je stara preko 300 godina i svjedoči pobjedi nad Turcima, a samu crkvu dao je sagraditi pop Marko Mesić nakon što je protjerao Turke iz Like 1700. godine. Svete mise predvodio je župnik preč. Luka Blažević.

više →

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se