Sjećanje na žrtve Široke Kule

Sjećanje na žrtve Široke Kule

U nedjelju 13. listopada 2019. godine u Širokoj Kuli prisjetili smo se svih žrtava koje su ubijene na ovaj dan u Domovinskom ratu prije 28 godina od ruke krvnika.
Svečanu svetu misu zadušnicu za sve žrtve u 11 sati u crkvi sv. Mateja predvodio je mons. dr.sc. Juraj Batelja (postulator kauze za proglašenje svetim bl. Alojzija Stepinca) u suslavlju s župnikom preč. Lukom Blaževićem.

više →Dvadeset i sedma nedjelja kroz godinu

Dvadeset i sedma nedjelja kroz godinu

U nedjelju 6. listopada na 27. nedjelju kroz godinu sveta misa u 9 sati slavljena je u crkvi sv. Mateja u Širokoj Kuli jer je prva nedjelja u mjesecu. Misa u 11 sati slavljena je u Ličkom Osiku.

više →

Proslava Matijeva - 25. nedjelja kroz godinu

Proslava Matijeva - 25. nedjelja kroz godinu

Dvadeset i pete nedjelje kroz godinu 22. rujna posebno je bilo svečano u crkvi sv. Mateja u Širokoj Kuli na svetoj misi u 11 sati. Slavljen je drugi dan župnog patrona sv. Mateja, a svetu misu je predvodio o. Ivan Dominik Iličić u suslavlju s župnikom preč. Lukom Blaževićem. Još je slavljena sveta misa u 9 sati u crkvi sv. Josipa u Ličkom Osiku.

više →


Naša župa u Širokoj Kuli započela sa proslavom sv. Mateja

Naša župa u Širokoj Kuli započela sa proslavom sv. Mateja

U subotu 21. rujna na blagdan sv. Mateja istoimena župa sv. Mateja u Širokoj Kuli slavila je svoj dan, tj. proslavila je svog nebeskog zaštitnika. Svečanu koncelebriranu euharistiju u 17 sati predvodio je o. Ivan Dominik Iličić (studentski kapelan u Rijeci) u suslavlju s domaćim župnikom preč Lukom Blaževićem i preč. Nikolom Turkaljem, biskupijskim ekonomom.

više →Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se