Drugi dan slavlja sv. Mateja u Širokoj Kuli

Drugi dan slavlja sv. Mateja u Širokoj Kuli

U subotu 22. rujna 2018. godine u župnoj crkvi sv. Mateja u Širokoj Kuli svetu misu s obredom vjenčanja predvodio je preč. Mišel Grgurić, kancelar Gospićko-senjske biskupije i tajnik biskupa Križića.

više →


Caritas biskupije pobrao je posađeni krumpir

Caritas biskupije pobrao je posađeni krumpir

Zahvalni što i ove jeseni ubiremo bogatstvo plodova sa naših njiva, vrtova i voćnjaka, želimo tu radost podijeliti sa onima koji su u potrebi. Možemo reći i to kako je ova godina bila posebno rodna te je krumpir lijepo rodio tako da će krajnji korisnici biti zadovoljni.

više →

U Buniću je svečano proslavljena Mala Gospa

U Buniću je svečano proslavljena Mala Gospa

U nedjelju 9. rujna 2018. godine svečanom svetom misom u 17 sati u starodrevnoj crkvi u Buniću proslavljena je Mala Gospa. Svetu misu predvodio je župnik župa Lički Osik i Široke Kule i ravnatelj biskupijskog Caritasa preč. Luka Blažević.

više →Proslava Dana hrvatskih mučenika

Proslava Dana hrvatskih mučenika

Dan hrvatskih mučenika proslavljen je u subotu 8. rujna u Crkvi hrvatskih mučenika na Udbini svečanom misom koju je predvodio dubrovački biskup Mate Uzinić. Koncelebrirali su riječki nadbiskup i metropolit Ivan Devčić, predsjednik HBK zadarski nadbiskup Želimir Puljić, porečki i pulski biskup Dražen Kutleša, zagrebački pomoćni biskup Mijo Gorski, umirovljeni porečki i pulski biskup Ivan Milovan, umirovljeni gospićko-senjski biskup Mile Bogović, domaćin gospićko-senjski biskup Zdenko Križić, generalni vikar Varaždinske biskupije mons. Antun Perčić, tajnik Apostolske nuncijature mons. Janusz Stanislaw Blachowiak, upravitelj svetišta Josip Šimatović i brojni svećenici.

više →


Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se