Misijska nedjelja - 29. nedjelja kroz godinu

Misijska nedjelja - 29. nedjelja kroz godinu

U nedjelju 20. listopada svete mise su slavljene u 9 i 11 sati u župi sv. Josipa u Ličkom Osiku. Danas još obilježavamo i Misijsku nedjelju kada posebno molimo za misije i misionare. Sva milostinja će se također uputiti za potrebe misija koje su velike.

više →
Sjećanje na žrtve Široke Kule

Sjećanje na žrtve Široke Kule

U nedjelju 13. listopada 2019. godine u Širokoj Kuli prisjetili smo se svih žrtava koje su ubijene na ovaj dan u Domovinskom ratu prije 28 godina od ruke krvnika.
Svečanu svetu misu zadušnicu za sve žrtve u 11 sati u crkvi sv. Mateja predvodio je mons. dr.sc. Juraj Batelja (postulator kauze za proglašenje svetim bl. Alojzija Stepinca) u suslavlju s župnikom preč. Lukom Blaževićem.

više →Dvadeset i sedma nedjelja kroz godinu

Dvadeset i sedma nedjelja kroz godinu

U nedjelju 6. listopada na 27. nedjelju kroz godinu sveta misa u 9 sati slavljena je u crkvi sv. Mateja u Širokoj Kuli jer je prva nedjelja u mjesecu. Misa u 11 sati slavljena je u Ličkom Osiku.

više →


Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se