Sveti Josip, zaručnik Blažene Djevice Marije i zaštitnik naše župe

Sveti Josip, zaručnik Blažene Djevice Marije i zaštitnik naše župe

Danas Crkva, a i naša župa slavi svetkovinu sv. Josipa, zaručnika BDM. Sveti Josip zaštitnik je i naše župe. Kako bi što bolje proslavili naš župni blagdan, svete mise se slave u 11 i 17 sati. Obje svete mise predvodi vlč. Zdenko Perija iz Zagreba.
Svima koji nose ime sv. Josipa neka je sretan i blagoslovljen imendan.

više →


Peta korizmena nedjelja

Peta korizmena nedjelja

Na misi u 11 sati imali smo radost krštenja. Svoje treće dijete, sina Davida, krstili su Andrija i Ivana Trogrančić iz Ličkog Osika. Kum na krštenju bio je Stanko Trogrančić iz Udbine. Obitelji čestitamo na sakramentu krštenja.

više →

Treća korizmena nedjelja

Treća korizmena nedjelja

Treće korizmene nedjelje sveta misa u 9 sati slavljena je u crkvi sv. Mateja u Širokoj Kuli dok je misa u 11 sati slavljena u župi sv. Josipa u Ličkom Osiku.
Danas ujedno završava tjedan solidarnosti s Crkvom u Bih. Svi prilozi milostinje idu za našu subraću u Bosni i Hercegovini. Tko želi može i pozvati broj telefona 060 9010 ili uplatom na račun Hrvatskog Caritasa, IBAN: HR05 2340 0091 1000 80340, poziv na br. 101, SWIFT/BIC: PBZGHR2X;
uplatom novčanog dara u župi.

više →
Druga korizmena nedjelja

Druga korizmena nedjelja

Evanđeoski tekst o preobaženju Gospodinovu (Mk 9, 2-10) vrlo je bremenit sadržajem i porukom, no srećom ne treba ga sada tumačiti iscrpno i cjelovito, budući da Crkva u kolovozu to otajstvo nastoji produbiti slaveći poseban blagdan preobraženja.

više →Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se