Nedjelja krštenja Gospodinovog

Nedjelja krštenja Gospodinovog

Nedjelja je krštenja Gospodinovog. Ovom nedjeljom završava Božićno vrijeme i počinje Vrijeme kroz godinu.
Svete mise u 9 i 11 sati slavljene su u crkvi sv. Josipa u Ličkom Osiku.

više →


Sveta tri kralja

Sveta tri kralja

U srijedu 6. siječnja proslavili smo blagdan Bogojavljenja ili Sveta tri kralja kako mi volimo zvati u našem hrvatskom narodu.

više →


Druga nedjelja po Božiću

Druga nedjelja po Božiću

Druga je nedjelja po Božiću. Sveta misa u 9 sati jer je prva nedjelja u mjesecu slavljena je u crkvi sv. Mateja u Širokoj Kuli dok je misa u 11 sati slavljena u ckrvi sv. Josipa u Ličkom Osiku.

više →Misa zahvalnica

Misa zahvalnica

Sveta misa zahvalnica za 2020. godinu slavljena je u kapelici Župnog stana u 17 sati.
Euharistijskim slavljem koje je predvodio župnik preč. Luka Blažević zahvalili smo na protekloj godini; na svemu što je bilo dobro i onome što tišti čovjeka.
Želimo Vam da vam ova Nova godina bude sretna uz svijetlo pogleda prema Bogu. Prema Isusu!

više →Pomoć stradalima u potresu

Pomoć stradalima u potresu

Razoran potres koji je 29.12.2020. pogodio Petrinju, Sisak i okolna naselja odnio je ljudske živote i za sobom ostavio ruševine i strah. U godini koja nas i na samom svom kraju stavlja na kušnje, one osobne i kao društvo u cjelini, još jednom se nalazimo u situaciji kada je najvažnije pokazati podršku, solidarnost i konkretnu pomoć.

više →


Nedjelja Svete Obitelji

Nedjelja Svete Obitelji

Slavimo Svetu Obitelj Marije, Josipa i Isusa. Svete mise u 9 i 11 sati slavljene su u župi sv. Josipa u 9 i 11 sati. Ujedno slavimo i sv. Ivana apostola.
Svima koji nose njegovo ime želimo sretan imendan!

više →


Raspored blagoslova obitelji

Raspored blagoslova obitelji

U nedjelju 27. prosinca župnik preč. Luka Blažević kreće u blagoslov obitelji poštivajući sve preporuke Civilnog stožera i biskupijskog Ordinarijata u Gospiću.

više →


Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se