"Tribinu četvrtkom" predvodili su dr. Anto Kovačević i Željko Kekić

"Tribinu četvrtkom" predvodili su dr. Anto Kovačević i Željko Kekić

U Pastoralnom centru župe sv. Josipa u Ličkom Osiku u četvrtak 26. travnja 2018. održana je "Tribina četvrtkom" na kojoj su nastupili dr. Anto Kovačević, bivši saborski zastupnik, član DHK te politički zatvorenik, i bivši djelatnik Službe državne sigurnosti i tajni agent u bivšoj Jugoslaviji Željko Kekić.

više →


Proslavili smo sv. Marka u Budaku

Proslavili smo sv. Marka u Budaku

U srijedu 25. travnja svečano je proslavljen sv. Marko u Budaku. Svetu misu predvodio je mons. Mile Čančar (župnik iz Korenice) u suslavlju s domaćim župnikom preč. Lukom Blaževićem, preč. Nikolom Turkaljem (biskupijskim ekonomom) i Ivanom Blaževcem (vojnim kapelanom u Gospiću).

više →Četvrta uskrsna nedjelja

Četvrta uskrsna nedjelja

Četvrte vazmene nedjelje svete mise su slavljene u 9 i 11 sati u župnoj crkvi sv. Josipa u Ličkom Osiku. Današnju nedjelju zovemo još i Nedjelja dobrog pastira kada osobito u cijeloj Crkvi molimo za nova svećenička i redovnička zvanja.

više →
Druga uskrsna nedjelja

Druga uskrsna nedjelja

Druge uskrsne nedjelje Crkva slavi Nedjelju božanskoga milosrđa. Svete mise su slavljene u našoj župi u 9 i 11 sati.

više →


Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se