Svjetski dan bolesnika obilježen u gospićkoj bolnici

Svjetski dan bolesnika obilježen u gospićkoj bolnici

Na spomendan Gospe Lurdske, 11. veljače 2020., kada se slavi Svjetski dan bolesnika, u Općoj bolnici Gospić, u 13,30 sati, biskup gospićko-senjski u miru mons. Mile Bogović, tajnik i kancelar preč. Mišel Grgurić i župnik preč.Mario Vazgeč slavili su sv. misu za bolesnike, liječnike, medicinsko osoblje i djelatnike.

više →Svetkovina sv. Blaža

Svetkovina sv. Blaža

Svetom misom u 18:30 minuta u našoj župi proslavljena je svetkovina sv. Blaža u našoj župi. Nakon završnog blagoslova župnik preč. Luka Blažević okupljenim vjernicima udijelio je blagoslov grla.

više →


Caritas naše biskupije obilježio Dan života

Caritas naše biskupije obilježio Dan života

Djelatnici Caritasa Gospićko-senjske biskupije tradicionalno su u prvoj nedjelji veljače kada se obilježava Dan života pohodili porodne odjele Općih bolnica na prostoru Gospićko-senjske biskupije, u Gospiću i Ogulinu.

više →


Četvrta nedjelja kroz godinu

Četvrta nedjelja kroz godinu

Četvrta je nedjelja kroz godinu. Polako smo ušli u mjesec veljaču. Na današnji dan slavimo Svijećnicu ili Prikazanje Gospodnje u hramu. Obilježavamo također Dan života i Dan posvećenog života.
Sveta misa u 9 sati slavljena je u župi sv. Mateja u Širokoj Kuli jer je prva nedjelja u mjesecu, a sveta misa u 11 sati u župi sv. Josipa u Ličkom Osiku.

više →
Nedjelja krštenja Gospodinova

Nedjelja krštenja Gospodinova

Nedjelja je krštenja Gospodinova. Ovom nedjeljom ili ovim blagdanom završava božićno vrijeme. Svete mise su slavljene u crkvi sv. Josipa u Ličkom Osiku u 9 i 11 sati.

više →Blagdan Marije Bogorodice - Nova godina

Blagdan Marije Bogorodice - Nova godina

Blagdan Bogorodice Marije jako pristaje početku nove godine: Početi s Marijom, pod njezinom zaštitom i vodstvom poći u novu godinu; kao dijete prihvatiti Majčinu ruku da nas ona vodi putem kojim se dolazi u Kraljevstvo njezina Sina Isusa.
Svim vjernicima i prijateljima naše župe neka je sretna i blagoslovljena Nova 2020. godina!

više →


Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se