Nedjelja Svete Obitelji

Nedjelja Svete Obitelji

Na nedjelju Svete Obitelji svete mise su slavljene u župi sv. Josipa u 9 i 11 sati. Ujedno je bio i zadnji dan 2017. godine kada smo Bogu mogli zahvaliti za sva dobroćinstva koja smo primili.

više →


Sveti Stjepan Prvomučenik

Sveti Stjepan Prvomučenik

Nakon same proslave rođenja Isusa, slavimo onoga koji je prvi dao život za njega. Otišao je u smrt svega se odrekavši, jer mu je pripadnost Isusu bila fascinantnija od svega onoga što mu je svijet obećavao.

više →

Umro je vlč. Alojz Kukec

Umro je vlč. Alojz Kukec

U Hospiciju u Rijeci 21. prosinca 2017. godine u 81. godini života i 62. godini svećeništva umro je vlč. Alojzije Kukec, dugogodišnji župnik Ličkog Osika i Široke Kule.

više →Obilježena je nedjelja Caritasa u našoj biskupiji

Obilježena je nedjelja Caritasa u našoj biskupiji

U nedjelju 17. prosinca je u Gospiću svečanim misnim slavljem u katedrali Navještenja BDM obilježena nedjelja Caritasa. Misu u 10 sati predvodio je gospićko-senjski biskup mons. Zdenko Križić u suslavlju ravnatelja biskupijskog Caritasa preč. Luke Blaževića, župnika gospićkog preč. Maria Vazgeča i biskupijskog kancelara preč. Mišela Grgurića.

više →


Treća nedjelja došašća - Nedjelja Caritasa

Treća nedjelja došašća - Nedjelja Caritasa

Crkva danas slavi treću nedjelju došašća ili nedjelju Caritasa. Svete mise su slavljene u župi sv. Josipa u 9 i 11 sati. Svetu misu u 9 sati predvodio je župnik preč. Luka Blažević, a svetu misu u 11 sati predvodio je generalni vikar biskupije i gospićki dekan mons. Marinko Miličević zbog župnikove odsutnosti zbog svete mise u gospićkoj katedrali koju je predvodio otac biskup Zdenko Križić povodom nedjelje Caritasa.

više →Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se