Proslava Tijelova u Ličkom Osiku

Proslava Tijelova u Ličkom Osiku

U četvrtak 20. lipnja svečano je proslavljen blagdan Tijelova u našoj župi. Svečana sveta misa je slavljena u 11 sati. Nakon svete mise formirana je procesija okolo crkve sa Presvetim oltarskim sakramentom. Na taj način se onda molilo za naše mjesto, župu i sve nas.

više →
Duhovski ponedjeljak

Duhovski ponedjeljak

Na Duhovski ponedjeljak ili na blagdan Marije Majke Crkve slavljena je sveta misa u 11 sati u mušalučkoj crkvi Duha Svetoga.

više →Sedma vazmena nedjelja

Sedma vazmena nedjelja

Sedme vazmene nedjelje sveta misa u 9 sati slavljena je u crkvi sv. Mateja u Širokoj Kuli, a sveta misa u 11 sati slavljena je u župi sv. Josipa u Ličkom Osiku. Posebno je svečano bilo na misi u 11 sati jer je svetu misu animirao zbor mladih "Magnificat" iz Bibinja.

više →


Slavlje prve svete pričesti

Slavlje prve svete pričesti

U nedjelju 26. svibnja u našoj župi na svetoj misi u 11 sati bilo je posebno svečano, a svetu misu je predvodio župnik preč. Luka Blažević. Osamnaestero djece je po prvi put primilo malenog Isusa u svoje srce u maloj bijeloj hostiji.

više →


Predstavljen zbornik "Spašavanje povijesti" u čast biskupa Bogovića

Predstavljen zbornik "Spašavanje povijesti" u čast biskupa Bogovića

U Pučkom otvorenom učilištu „Dr. Ante Starčević“ Gospić, u subotu 25. svibnja 2019. upriličeno je predstavljanje zbornika „Spašavanje povijesti“ o svećeničkom, profesorskom i biskupskom radu te o znanstvenim djelima gospićko-senjskog biskupa u miru mons. Mile Bogovića, prigodom 80. obljetnice njegovog rođenja i 20. obljetnice biskupskog ređenja.

više →
Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se