Božić

Božić

Svim vjernicima i prijateljima naše župe neka je sretan i blagoslovljen blagdan rođenja Isusa Krista!

više →


Zadnja misa zornice - Badnjak

Zadnja misa zornice - Badnjak

Badnjak je dan u kojem se zgusnulo sve iščekivanje adventa. Zato je badnja noć bremenita dolaskom. Isus se treba roditi, pojaviti u tvom stanu, u tvojoj obitelji, u tvom životu. Da se Isus i tisuću puta rodi u Betlehemu, a u tebi ne, za tebe to ne bi imalo koristi – kaže sv. Augustin.

više →


Nedjelja Caritasa u Gospiću

Nedjelja Caritasa u Gospiću

Na treću nedjelju Došašća kada cijela Crkva obilježava Dan Caritasa, 15. prosinca 2019. u gospićkoj katedrali euharistijsko slavlje predvodio je biskup u miru mons. Mile Bogović, a koncelebrirali su, ravnatelj Biskupijskog Caritasa preč. Luka Blažević, domaći župnik preč. Mario Vazgeč, tajnik i kancelar preč. Mišel Grgurić, asistirao je đakon vlč. Bruno Lovaković.

više →Druga nedjelja došašća

Druga nedjelja došašća

U nedjelju 8. prosinca svete mise u 9 i 11 sati slavljene su u župi sv. Josipa u Ličkom Osiku. Na misi u 11 sati župnoj zajednici su predstavljeni ovogodišnji prvopričesnici i krizmanici. Prvopričesnici su za poklon dobili Moj prvi molitvenik, a krizmanici Novi zavjet.

više →


Prva nedjelja došašća

Prva nedjelja došašća

Započinjemo danas novu liturgijsku godinu, što od nas zahtijeva novi žar i svijest odgovornosti pred Gospodinom, polazeći od ozbiljnosti koju pridajemo njegovoj poruci. Sveta misa u 9 sati slavljena je u crkvi sv. Mateja u Širokoj Kuli jer je prva nedjelja u mjesecu dok je sveta misa u 11 sati slavljena redovito u župnoj crkvi sv. Josipa u Ličkom Osiku.

više →


Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se