Osamnaesta nedjelja kroz godinu

Osamnaesta nedjelja kroz godinu

Osamnaesta je nedjelja kroz godinu i ušli smo u mjesec kolovoz. Pošto je prva nedjelja u mjesecu, sveta misa u 9 sati slavljena je u crkvi sv. Mateja u Širokoj Kuli. Euharistijsko slavlje u 11 sati slavljeno je u župnoj crkvi sv. Josipa u Ličkom Osiku.

više →


Sedamnaesta nedjelja kroz godinu

Sedamnaesta nedjelja kroz godinu

Sedamnaeste nedjelje kroz godinu 26. srpnja svete mise su u župi sv. Josipa slavljene u 9 i 11 sati.

Na euharistijskom slavlju u 11 sati imali smo radost krštenja. Svoje dijete krstili su Damir Grgurić i Ivana Grgurić r. Burica. Kćeri su dali ime Dalija. Kuma malenoj Daliji bila je Ivana Orešković. Roditeljima čestitamo na daru života!

više →


Šesnaesta nedjelja kroz godinu

Šesnaesta nedjelja kroz godinu

Šesnaesta nedjelja kroz godinu u našoj župi bila je malo drugačija jer smo imali nekoliko gosta. Svetu misu u 9 sati predvodio je vlč. Mario Lukes koji se nalazi u Fuldi na službi. Njegove tetke, Mara i Jela Lukes žive u našoj župi pa ih je došao posjetiti. Svetu misu u 11 sati predvodio je generalni vikar biskupije mons. Marinko Miličević. Na misi u 11 sati također se pridružio kantautor duhovne glazbe Marinko Grubešić i njegova kćer Maja. Oni žive u Švedskoj, a trenutno su na odmoru u Hrvatskoj. Župnik Luka se na kraju misa zahvalio propovjednicima i glazbenicima.

više →
Petnaesta nedjelja kroz godinu

Petnaesta nedjelja kroz godinu

U nedjelju 12. srpnja svete mise su slavljene u župnoj crkvi sv. Josipa u Ličkom Osiku. Euharistijska slavlja u 9 i 11 sati predvodio je vlč. Darko Rac, župnik župe sv. Luke u Bačincima u Srijemu. Župnik preč. Luka Blažević naime je bio na mladoj misi vlč. Brune Lovakovića u Slavoniji.

više →


U Senju ustoličeni novi kanonici i održana sjednica Senjskog kaptola

U Senju ustoličeni novi kanonici i održana sjednica Senjskog kaptola

U ponedjeljak, 6. srpnja 2020. okupili su se redovni kanonici kaptola „Svete Marije“ u konkatedrali Uznesenja BDM u Senju: prepozit mons. Mile Čančar, mons. Mile Pecić, mons. Tomislav Šporčić i kandidati za nove redovne kanonike - Richard Pavlić, Marinko Miličević i Nikola Turkalj te za začasne Luka Blažević i Silvijo Milin.

više →


Četrnaesta nedjelja kroz godinu

Četrnaesta nedjelja kroz godinu

U nedjelju 5. srpnja 2020. godine kada Crkva slavi 14. nedjelju kroz godinu sveta misa u 9 sati slavljena je u župi sv. Mateja u Širokoj Kuli jer je prva nedjelja u mjesecu. Sveta misa u 11 sati slavljena je u župnoj crkvi sv. Josipa u Ličkom Osiku.

više →
Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se