Caritas naše biskupije pobrao krumpir za najpotrebnije

Caritas naše biskupije pobrao krumpir za najpotrebnije

Zahvalni što i ove jeseni ubiremo bogatstvo plodova sa naših njiva, vrtova i voćnjaka, želimo tu radost podijeliti sa onima koji su u potrebi. Možemo reći i to kako je ova godina bila rodna te je krumpir lijepo rodio tako da će krajnji korisnici biti zadovoljni.

više →


Misijska nedjelja - 29. nedjelja kroz godinu

Misijska nedjelja - 29. nedjelja kroz godinu

U nedjelju 20. listopada svete mise su slavljene u 9 i 11 sati u župi sv. Josipa u Ličkom Osiku. Danas još obilježavamo i Misijsku nedjelju kada posebno molimo za misije i misionare. Sva milostinja će se također uputiti za potrebe misija koje su velike.

više →
Sjećanje na žrtve Široke Kule

Sjećanje na žrtve Široke Kule

U nedjelju 13. listopada 2019. godine u Širokoj Kuli prisjetili smo se svih žrtava koje su ubijene na ovaj dan u Domovinskom ratu prije 28 godina od ruke krvnika.
Svečanu svetu misu zadušnicu za sve žrtve u 11 sati u crkvi sv. Mateja predvodio je mons. dr.sc. Juraj Batelja (postulator kauze za proglašenje svetim bl. Alojzija Stepinca) u suslavlju s župnikom preč. Lukom Blaževićem.

više →Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se